Picture of Alexandra Eloise Vanje

Alexandra Eloise Vanje

Hei! Jeg heter Alexandra, er 26 år gammel og kommer fra Narvik. Fra jeg var liten har jeg vært kreativ og hatt en interesse for design og kunst, samtidig som jeg trives foran PC-skjermen. Dermed tok jeg en bachelor i Webutvikling - en perfekt miks av kreativitet og teknologi. Det jeg liker best med webutvikling er prosessen, fra idé til ferdig produkt. Å se idéene komme til liv gir en ubeskrivelig følelse! Jeg har blitt mer og mer glad i design-aspektet og brukeropplevelsen i løpet av tiden min her, derfor har jeg søkt meg videre til en Master i Interaksjonsdesign. Jeg mener det er utrolig nyttig å ha den erfaringen jeg har fått innen webutvikling når jeg trer videre inn i designverdenen.

Mock-up som illustrerer webapplikasjonen Table Tennis League.
Full-stack webutvikling, vår 2023

Table Tennis League App

Bordtennis er en populær aktivitet på NTNU i Gjøvik, derfor oppstod et behov for å kunne registrere spillere og resultater. Dette skulle gruppen min løse i forbindelse med eksamen i Full-stack faget. I den anledning utviklet vi Tennis Table League App, en applikasjon som lar spillere enkelt registrere seg og sine spill. Appen har mange funksjoner inkludert ledertavle, personlig profil og spillhistorikk. I dette prosjektet stod vi for alt fra planlegging i Figma, til back-end og front-end koding hvor vi brukte MERN-stack, REST APIs og vanilla CSS. Det var et veldig lærerikt prosjekt, og spesielt det å kunne se samspillet mellom front-end og back-end har vært med på å styrke min kunnskap.

Studenter involvert:

Mockups av en applikasjon og logo.
Web of Things, høst 2023

Fur Guardian

Fur Guardian var et tverrfaglig gruppeprosjekt hvor vi skulle lage en Web of Things prototype. Gruppen ble raskt enige i at vi ønsket å lage et smart halsbånd for kjæledyr, som skulle være med på å gjøre dyreeieres hverdag og liv litt lettere. Halsbåndet hadde live GPS-sporing og en QR-kode for lett identifisering av dyr. Den fysiske prototypen bestod av et halsbånd, QR-kode, en GPS-boks og logo. Den digitale prototypen ble laget i Node-red for å simulere GPS-data og i Figma, hvor vi designet en applikasjon som skulle vise dyrets lokasjon på et kart. Appen hadde flere funksjonaliteter for å gjøre dyreeieres liv lettere, med et hovedfokus på sporing.

Mockups av nettside på pc og mobil.
Bacheloroppgave, vår 2024

Bruktglede

Vår bacheloroppgave, i regi Gjøvik kommune, er en samlet digital plattform for bruktbutikkene i Gjøvik. Bakgrunnen for prosjektet var at til tross for et gjenbruksmiljø i vekst, var det mangel på informasjon om butikkene. Dette kunne løses ved å samle all informasjon til én felles plattform, og vi utviklet dermed nettsiden "Bruktglede", som skal bidra med å øke engasjement og kunnskap om gjenbruksmiljøet i byen. Siden er utviklet basert på innsikt fra butikker og studenter. Butikkene har tilgang til å redigere informasjon om sin butikk, publisere info om arrangementer, nyheter, oversikt over innleveringsstasjoner, ukens høydepunkt m.m. Siden ble utviklet med Next.js, Supabase og Tailwind

Studenter involvert: