Picture of Mathias Kvarsvik Kvalvåg

Mathias Kvarsvik Kvalvåg

Hei, mitt navn er Mathias, jeg er 23 år gammel og kommer fra Kristiansund. Jeg begynte på bachelorstudiet i 2021 og er ferdig nå til sommeren 2024.

Mitt interesseområde innenfor studieløpet er primært det å lage "frontend", samt det å samkjøre "frontend" med "backend" for å få en velfungerende nettside. En av mine prioriteter er å sikre at nettsiden er enkel og intuitiv for brukeren, slik at de får en positiv opplevelse.

Jeg har alltid vært veldig fascinert av teknologi, samt jeg synes det er gøy å lære noe nytt og det å prøve nye teknologiske "stack(s)" er tøft.


Et screenshot av hjemmesiden som forklarer formålet til nettsiden
Full-stack webutvikling, vår 2023

Table Tennis Match Tracker

Prosjektet her omhandlet det å teste ut og det å samkjøre frontend med backend. Dette ble gjort ved at vi brukte MERN-stacken til å bygge webapplikasjonen.

I dette prosjektet skulle vi lage en nettside for skolen og elevene sånn at de kunne spore sin egen og andre sine aktiviteter rundt spillet bordtennis. Ideen var at de kunne se hvilke kamper de har spilt, en ledertavle der man kunne bokmerke kompisene eller andre elever så du og de kunne holde følge med din/andre sin fremgang.