Picture of Thor Ivar Nirisen Johansen

Thor Ivar Nirisen Johansen

Hei! Jeg heter Thor Ivar, er 23 år gammel og kommer fra Kristiansand. Jeg startet å studere webutvikling rett etter videregående. Før jeg begynte her var jeg litt usikker på hva jeg hadde lyst til å gjøre, men etter jeg begynte på studiet føltes det umiddelbart ut som det riktige valget.

Jeg har alltid hatt en interesse for utvikling og husker da jeg var 13 år og lagde min første nettside med HTML og CSS. Å kunne lage noe fra en idé til et ferdig produkt er en prosess jeg aldri kommer til å bli lei av.


Mockup av en av sidene i paddleup applikasjonen.
Full-stack webutvikling, vår 2023

PaddleUp

Vi var en gruppe på tre webutviklere som fikk i oppdrag å lage en webapplikasjon for NTNU Gjøvik, som skulle håndtere bordtenniskamper etter corona. Applikasjonen skulle la studenter logge inn, spille kamper og følge med på andre spilleres score. Vi brukte React og MongoDB som et krav, men valgte også å inkludere PicosCSS og SocketsIO. SocketsIO tillot strømming av scoren mellom spillere i en kamp, mens PicoCSS ga oss muligheten til å style applikasjonen med semantisk HTML.

Bilde av nettsiden i bruk på laptop
Tilgjengelighet, brukervennlighet og etikk, Høst 2022

Accessibility Exam

Dette prosjektet ble utviklet som en del av eksamen i faget IDG2012 Tilgjengelighet, Brukervennlighet og Etikk. Det består av en nettside utformet som en fiktiv oppskriftsside, og inkluderer video, bilder og lydfiler tilpasset for tilgjengelighet. Nettsiden ble utviklet med hovedfokus på full tilgjengelighet og oppfyllelse av WCAG-kravene. Tilgjengelighetshensyn ble integrert både i designet og for optimal bruk med digitale hjelpemidler som skjermlesere.

Bilde av nettsiden i bruke på diverse skjermer
Webprosjekt, vår 2023

Workshop Management System

Dette prosjektet ble laget som et prosjekt for verkstedet på NTNU Gjøvik som en del av emnet IDG2671. Vi fikk i oppgave å lage et system for å holde bedre kontroll på inventar av verkstedet ved hjelp av en digital løsning. Nettsiden ble utviklet med React + Tailwind i frontend, og Express med Supabase i backend. Nettsiden ble utviklet over et semester, der vi hadde jevnlige møter med en fiktiv produkteier som hadde visse krav til utformingen og funksjonaliteten.