Picture of Inger-Lise Halmstad Andersen

Inger-Lise Halmstad Andersen

Jeg heter Inger-Lise Andersen, og er en 21 år gammel student fra Gjøvik. Etter fullført videregående startet jeg på interaksjonsdesignstudiet ved NTNU, motivert av egen interesse for design og anbefaling av familie.

Min inngang til interaksjonsdesign ble formet av inspirasjon for en karrierevei som ikke bare involverer å hjelpe mennesker, men også skape meningsfulle løsninger. Prosjektarbeid har vært en sentral del av min læringsprosess, og har gitt meg mulighet til å uttrykke kreativitet og finne smarte løsninger. Jeg håper å kunne skape meningsfulle løsninger som hjelper mennesker, samt samarbeide med andre som deler min interesse for interaksjonsdesign.


Design og prototyping for digitale produkter, vår 2023

Unfritid.no: Et design skifte!

Dette gruppeprosjektet var dedikert til å gjennomgå og forbedre brukervennligheten og designet til Ungfritid.no sin oppslagstavle. Ved å integrere flere metoder som UX-evaluering, pluralistisk gjennomgang og brukertesting, jobbet vi mot å skape en mer intuitiv og tiltalende plattform.

Vårt arbeid med å analysere innsikt hjalp oss å prioritere viktige funksjoner og veilede vår designprosess. Gjennom iterasjoner med verktøy som 'crazy 8' og utvikling av flytkart, formet vi en løsning som prioriterer brukervennlighet uten å ofre godt design. Resultatene våre viser en forbedring i både brukervennlighet og visuelt design, noe vi tror vil være til nytte for Ungfritid.no sin unge målgruppe.

Studenter involvert: