Picture of Trym Simensen Nerem

Trym Simensen Nerem

Heisann! Jeg er Trym, 28 fra Lillehammer, og studerer webutvikling. I webutviklingsstudiet mitt utforsker jeg både front- og backend-teknologier, og jeg trives best med å løse tekniske utfordringer. Det mest givende for meg som utvikler er å se umiddelbare resultater av innsatsen min, spesielt når jeg finner løsninger på komplekse problemer. Jeg er også en stor idretts nerd, og både å se på og å holde meg aktiv gjennom ulike idretter gir meg mye glede i hverdagen.

Gjennom det siste året på studiet har jeg fått muligheten til å forske på og utvikle et KI-verktøy innenfor utdanningssektoren, noe som har vært utrolig spennende og gitt meg sjansen til å bringe egne ideer til live.


Bilde av NTNU Ping Pong League nettsiden
Full-stack webutvikling, vår 2023

NTNU Ping Pong League

I dette prosjektet utviklet vi en online bordtennis liga, komplett med "multiplayer" poengregistrering via socket for live oppdateringer. Vi inkluderte også refresh tokens for sikker autentisering, en admin-side for liga forvaltning, e-postverifisering for brukersikkerhet og omfattende dokumentasjon med Swagger og Storybook. Målet var å skape en engasjerende og brukervennlig plattform som fremmer fair play og fellesskap blant bordtennisentusiaster.