Picture of Natalie Gundersen Sneisen

Natalie Gundersen Sneisen

Hei! Mitt navn er Natalie Sneisen. Jeg er en 22 år gammel student, opprinnelig fra Trondheim. Før jeg startet på interaksjonsdesignstudiet hadde jeg et friår, hvor jeg tilfeldigvis kom over studiet da jeg skulle søke. Da jeg skulle velge studie var en viktig faktor for meg at det ikke ble for teoretisk, men hadde praktisk arbeid også.

Gjennom studiet har vi vært innom flere fagområder, hvor jeg fikk sansen for å designe apper og nettsider med et fokus på universell utforming. Min favorittdel av prosjektene har vært å designe og lage prototyper. Likevel liker jeg å være med på hele prosessen, så man kan bedre få en bedre forståelse og oversikt over hva brukerne ønsker.


Mockup av redesignet nettside.
Design og prototyping for digitale produkter, vår 2023

Transformasjon av Digital Opplevelse: Nytt liv til Ungfritid.no

I dette prosjektet samarbeidet vi med grafisk studenter. Vårt oppdrag var å redesigne Ungfritid.no, som er en gratis nettside støttet av frivillige organisasjoner. Nettsiden fungerer som en oppslagstavle for diverse fritidsaktiviteter. I vår løsning hadde vi fokus på å gi nettstedet et nytt og sprekt design, på bakgrunn av resultatene fra intervjuene. I tillegg til det nye designet hadde vi fokus på at den skulle kunne brukes av så mange som mulig. Det vi har valgt å vektlegge her er at det skal være rom for å trykke feil, men likevel ha muligheten til å enkelt komme seg tilbake til der man var.

Studenter involvert: