Picture of Ruben Rødne Lange

Ruben Rødne Lange

Halla!

Ruben heter jeg, 32 år gammal, trønder (med bart), tidligere kokk, nå interaksjonsdesigner.

Startet på interaksjonsdesign studiet rett etter pandemien og 6 år i kokkebransjen, har ikke angret på det et sekund. Har alltid vært småkreativ av meg og liker godt å knote med problemstillinger, så interaksjonsdesign passer meg som hånd i hanske.

Innen studiet har prototyping, testing og iterering vært mine favoritter, prosessen med kontinuerlig forbedring og gradvis ferdigstilling er veldig givende.

Gjennom bacheloroppgaven min har jeg også fått et godt forhold til innsiktsfasen. Å kunne finne fram til kjernene i problemer ved hjelp av intervjuer er noe jeg liker godt.


Mockup av mobilløsningen for ungfritid.no
Design og prototyping for digitale produkter, vår 2023

Ungfritid.no

Dette var et gruppeprosjekt hvor den frivillige organisasjonen "Ungfritid" ønsket en ny nettside. Ungfritid.no er en «digital oppslagstavle hvor frivillige organisasjoner kan legge ut varige fritidsaktiviteter for barn og unge opptil 26 år».

Basert på innsikt kom vi frem til en løsning som vi mener i større grad har et helhetlig uttrykk. Viktigst av alt dekker det nye nettstedet brukernes behov bedre; lett navigasjon, samarbeider med brukeren i større grad og lar brukeren løse problemene på en mer effektiv måte. Nettstedet har fått mer karakter og appellerer i større grad til målgruppen, både via farger, illustrasjoner, ny logo og typografi.

Studenter involvert: