Picture of Thor Magnus Vathne

Thor Magnus Vathne

Hei!

Mitt navn er Thor Magnus Vathne. Jeg er 24 år og er fra Rogalandsbyen Jørpeland.

Jeg har alltid vært interessert i muligheten mennesker har til å uttrykke seg så forskjellig fra hverandre, og hvor personlig dette er for hver og en av oss. Design har derfor blitt en stor faktor i hverdagen min, hvor jeg kan skape mine egne versjoner av allerede etablerte konsepter.

Under min undervisning innen interaksjonsdesign her på NTNU, har interesseområdet mitt veldig tydelig blitt digital prototyping, brukervennlighet og visuelt design. Altså å designe nettsider, mobilapper, og lignende som er enkle å navigere seg gjennom, men som fortsatt skaper interesse hos deg som bruker tjenesten!


Modell av vårt redisign av Ungfritid.no. Mockup
Design og prototyping for digitale produkter, Vår 2023

UngFritid.no

UngFritid.no var et gruppeprosjekt bestående av meg og to ferdigutdannede grafiske designere, hvor målet var å oppdatere informasjonsarkitekturen og den visuelle identiteten til den allerede eksisterende nettsiden ungfritid.no. Løsningen vår ble en lettleselig og leken nettside som bygget på det nåværende konseptet til ungfritid.no. Ettersom ungfritid.no sin målgruppe er barn og unge, er vår løsning full av farger og lekne figurer. Disse skaper spenning for barn, men er fortsatt ikke «barnslige» nok til at ungdommer syns det er flaut å gå på nettsiden.