Picture of Karl Philip Abrahamsen

Karl Philip Abrahamsen

Hei!

Mitt navn er Karl Philip, jeg er en 21 år gammel interaksjonsdesigner fra Kristiansand. For øyeblikket holder jeg på med å gjøre ferdig min bachelor ved NTNU.

Da jeg startet reisen min ved NTNU, var jeg usikker på om jeg egentlig ville bli en interaksjonsdesigner, og jeg visste egentlig ikke noe særlig om studieretningen. Jeg var svært nær ved å gi opp studiet for arkitektur, men etter hvert som månedene gikk, ble jeg mer og mer forelsket i UX og UI-design. Nå er jeg mer fornøyd enn noen gang, og jeg er sulten og ivrig etter mer kunnskap.

Jeg streber etter å utvikle inkluderende, brukervennlige og moderne løsninger, som kan være med på å gjøre en forskjell.

Mockup av appen "frivillig gjøvik" på mobil.
Design i Helsetjenester - Høst 2022

Frivillig Gjøvik

Problemet med dagens system for frivillig arbeid var at det var utdatert, dårlig vedlikeholdt og vanskelig å forstå. Vi fant ut at ett av problemene var at de fleste faktisk ønsket å gjøre frivillig arbeid, men bare hvis de ble spurt.

Så basert på dette, utviklet vi denne mobilapplikasjonen som gjør det mye enklere å få informasjon, registrere seg som frivillig og chatte med frivilligsentralen. Appen skal engasjere til frivillig arbeid. For å toppe det hele og skape mer entusiasme, kan du dele de forskjellige forespørslene og aktivitetene med kontakter og venner for å tjene premier eller gavekort. Rollen min som eneste interaksjonsdesigner var å være ansvarlig for prototyping av appen.