Picture of Adrian Stanczak

Adrian Stanczak

Hallo! Adrian Stanczak her. Jeg er en 22-åring fra Polen, men jeg har bodd i Kristiansund siden jeg var 5 år gammel. Jeg er veldig interessert i brettspilldesign, og det var det som fikk meg til å studere Grafisk design. Spilldesignteorien har jeg i hodet, men kunnskapen om å visualisere det fikk jeg lært på studiet. I tillegg har jeg lært om andre designfelt, og har utvidet mine designferdigheter.

Jeg liker spesielt godt å finne på nye løsninger til eksisterende problemer, men også finne på egne problemstillinger. Jeg elsker å brainstorme og jobbe konseptuelt, og har alltid lyst å høre hva de andre har å si. Det er viktig for meg å ha god kommunikasjon for å skape gode designløsninger.

Fighticons. Fargerike kort med tekst, ikoner og illustrasjon. Mockup.
Emneoverbyggende prosjekt, vår 2024

Fighticons: The Card Game

Fighticons er et spill som jeg holder på å designe, og det trengte en grafisk profil. Det er et kortspill som simulerer en slåsskamp i ånden til klassiske arkadespill som Street Fighter og Mortal Kombat, med en moderne vri.

Kortene inneholder mye informasjon, og utfordringen var å visualisere det på en klar og leselig måte, men fortsatt beholde den spennende, dynamiske og moderne identiteten til spillet. I tillegg representerer hver kortstokk en unik karakter (vann, ild, luft, jord). Jeg endte opp med å bruke sterke farger, enkle former, bruk av skråelementer og halftone-effekter. Det var spesielt vanskelig å designe ikoner i den stilen, men Fighticons endte opp som et spennende prosjekt.

Studenter involvert: