Picture of Helene Krøyer Strange Padkær

Helene Krøyer Strange Padkær

Jeg er Helene Padkær, en 21 år gammel grafisk designer med lidenskap for farger, form og flytende innovative ideer i alle prosjektene jeg jobber med. Jeg er multikulturell og jobber ofte på tvers av mine kulturer og språk for å knytte mennesker sammen hvor enn jeg har mulighet for det. Min entusiasme for design har fulgt meg opp gjennom livet og har gitt meg mulighet for å utvikle kunnskaper grafisk, illustrativt, teknologisk, fysisk og digitalt.

Mine designløsninger fokuserer på en balanse mellom kreativitet og funksjonalitet. Designene mine skal ikke bare være visuelt tiltalende, men også tjene en hensikt og være tilgjengelig for alle.

Mockup av mobil med kalender for Vardal Turn og en tablet med Vardal Turn sin startside.
Informasjonsarkitektur, Høst 2023

Vardal Turn Informasjonssystem

Dette er et gruppeprosjekt på tvers av faglige kunnskaper hvor vi oppgraderte den visuelle identiteten og informasjonsarkitekturen for Vardal Turnforening på Gjøvik. Vi utviklet en løsning for trenere og utøvere, hvor de kan se tilgjengelige programmer og holde oversikt over treninger, meldinger og arrangementer. Gjennom en app- og nettsidekombinasjon implementert på mobil og desktop, sikret vi et design som fokuserer på bevegelse og universell utforming. Vi brukte Vardals egne farger for en lett overgang til nytt design, uten at utøvere og trenere trenger opplæring.

Studenter involvert: