Picture of Ann Helén Holt

Ann Helén Holt

Heisann! Jeg heter Ann Helén, er 27 år gammel og kommer fra Larvik i Vestfold. Som for mange på min alder, var «speilrefleksen» og blogg.no det store i ungdomstida. Det var nok der interessen for design smått starta. Som musikkelsker og organiseringshue tok jeg først en bachelorgrad i kulturledelse, der jeg utvikla en interesse for visuell kultur og kulturens rolle i sosiale kontekster.

Gjennom studieløpet på Gjøvik har jeg skjønt at godt design er visuelt engasjerende, men det kan også løse store og små problemer for folk – spesielt gjennom tverrfaglig samarbeid. Redaksjonelt og strategisk design, veifinning og digitale løsninger har vært høydepunkter. Jeg ser fram til å lære mer i bransjen!

Visualisering av designløsningen på et utvalg av Libresse-produktene.
Emneoverbyggende prosjekt, vår 2024

Emballasjedesign for Libresse

Dette prosjektet var mitt «drømmeprosjekt». Jeg tok tak i Libresses emballasje og redesignet den basert på brukerbehov, og skapte et nytt uttrykk for Libresse som passer med dagens estetiske trender.

Den største utfordringen for brukerne var at det er vanskelig å orientere seg og forstå forskjellene mellom produktene. For å løse det, tok jeg tak i informasjonsarkitekturen og hierarkiet, navngivning, innhold og språk på pakningene.

Resultatet er et fleksibelt, oversiktlig og intuitivt konsept som er implementert på bind, truseinnlegg og menstruasjonskopper. Designet skiller seg fra konkurrentene, og bidrar til enkel orientering og identifikasjon av relevante produkter for kundene.