Picture of Veronica Ryeng

Veronica Ryeng

En av mine mest verdsatte minner fra barndommen har vært å spre glede med kunsten min. Smilene til alle som fikk en tegning var så motiverende at de til denne dag inspirerer mine kreative arbeid. Hei, jeg heter Veronica Ryeng (23) og er snart en ferskbakt grafisk designer og hobbyillustratør på jakt etter neste kapittel av livet!

Mange kjenner meg som snill, omsorgsfull, kreativ, og pålitelig. Jeg er en person som legger vekt på grundig arbeid i alle faser av prosjektet. Jeg trives med å jobbe alene med mine idébobler, men også i team der jeg kan dele min kunnskap, lære av mine talentfulle medarbeidere, og bidra til god moral. Jeg bryr meg om bærekraft og ønsker å bli en designer for fremtiden.

Omslag og sider til boken Aurealm the Roleplaying game. Mock-up.
Emneoverbyggende prosjekt, vår 2024

Aurealm: the Roleplaying Game

Også kalt «drømmeprosjektet». Dette emnet handlet om å sette sammen en selvvalgt oppgave. Jeg designet et fullverdig omslag og forslag til utforming av en original regelbok for et tabletop roleplaying game: en kategori av spill der en skaper historier sammen gjennom et regelsystem og rollespill. Bokinnholdet kan sammenlignes med instruksjonsbøker. Utfordringene har vært å lage et omslag som sier noe om spillet, og som kan stå ut i et hardt og variert konkurransemiljø, samt skape et organisert innhold med et godt navigasjonssystem. Problemene ble løst ved å holde fokus på organisering av skrift og grafikk samt finne en passende stil for de førstnevnte elementene i tillegg til illustrasjoner.