Picture of Zahra Sedighi

Zahra Sedighi

Hei

Mitt navn er Zahra Sedighi, og jeg er bachelorstudent på interaksjonsdesign. Som spesialist på universell utforming forstår jeg hvordan man designer produkter, tjenester og miljøer for alle. Studieretningen passer mine ferdigheter og egenskaper perfekt, noe som øker min entusiasme for å takle alle oppgaver som interaksjonsdesigner. Jeg er en analytisk, innovativ og kreativ designer, lidenskapelig opptatt av å skape meningsfulle løsninger. Min nysgjerrighet og kreativitet hjelper meg med å finne unike løsninger, og jeg skaper verdi gjennom design!

Takk for din interesse!

Informasjonsarkitektur, høst 2022

Designe en ny LMS-løsning for NTNU

Prosjektet er et spennende gruppeprosjekt som fokuserer på å konseptualisere og designe en ny LMS-løsning (Learning Management System) for NTNU. Dette innebærer å håndtere kompleksiteten mellom administrasjon, studieprogramledere, emnelærer og studenter. Hovedmålet med designprosessen var å forbedre brukeropplevelsen for alle involverte brukere, og gi dem bedre oversikt over detaljene i deres studiehverdag.

Resultatet av prosjektet var en ny LMS-design som tilfredsstilte kravene til brukersentrert systemutvikling. Den nye løsningen bidro til å forbedre studiehverdagen for både studenter og emneansvarlige ved å gi dem bedre verktøy for administrasjon, kommunikasjon og læring.


Studenter involvert: