Picture of Vilde Ylvisåker Førre

Vilde Ylvisåker Førre

Hei! Jeg heter Vilde, er 24 år, kommer fra og er oppvokst blant fjord og fjell i Sogndal. Helt fra jeg kunne holde en blyant har jeg tegnet og uttrykt meg kreativt, så en kreativ utdannelse var derfor viktig for meg. Grafisk design virket som et spennende valg, så jeg endte opp på grafisk design-linja her i Gjøvik. I løpet av studiet har jeg fått utfordre meg selv på spennende prosjekter og oppgaver, som har gitt meg mye kunnskap om det teoretiske og det visuelle. Jeg har lært hvor mye mer enn det estetiske grafisk design er, og hvor viktig design er. Gjennom årene har jeg blitt spesielt glad i emballasjedesign og redaksjonelt design, og koser meg når jeg får arbeide med det visuelle!

To flasker med japansk sake, en med motiv av en koi-fisk og en med en japansk drage, fremfor to tilhørende esker med samme motiv.
Emneoverbyggende prosjekt, vår 2024

Yume sake

Yume sake er et resultat av et designprosjekt hvor vi skulle lage vår egen brief og utvikle til en presentasjonsskisse av høy kvalitet. Briefen jeg definerte beskrev at jeg skulle designe logo og emballasje til to typer sake utgitt av et oppdiktet sake-bryggeri som ønsket å satse i den vestlige delen av verden. Designet fokuserer på å være minimalistisk og moderne, men med tradisjonelle elementer, og skal være imøtekommende for nye kunder som ikke er kjent med sake fra før. Illustrasjonene er håndtegnet av meg, har et røffere uttrykk og bringer det tradisjonelle inn i det ellers moderne designuttrykket. Logoen har et japansk formspråk, og symbolet vekker sterke assosiasjoner til Japan.