Picture of Tuva Konstanse Hansen

Tuva Konstanse Hansen

Heii, jeg heter Tuva, er 21 år og kommer fra Fredrikstad. Helt siden jeg var liten har jeg vært glad i å drive med kreative aktiviteter, men det var aldri en tanke at jeg skulle jobbe med noe kreativt før jeg plutselig oppdaget grafisk design her på Gjøvik. Jeg hadde ingen erfaring før jeg startet på studiet, men har lært utrolig mye i løpet av disse tre årene, og jeg har funnet ut at grafisk design virkelig er noe jeg elsker å drive med!

Jeg liker best å jobbe med prosjekter innenfor emballasjedesign og strategisk design, men jeg ser på meg selv som en ganske allsidig designer, og driver ofte med andre typer prosjekter også :)

Mockup av «Energize»-bokser.
Emneoverbyggende prosjekt, vår 2024

Drømmeprosjekt - Energize

I «drømmeprosjektet» kunne vi velge selv hva vi ville jobbe med, så jeg valgte å utvikle et nytt energidrikkmerke som fikk navnet «Energize». Målet mitt var å designe en visuell profil som gjør det tydelig at produktet er en energidrikk og ikke en alkoholholdig drink, siden dette ofte kan være utydelig når det kommer nye energidrikker på markedet. Jeg designet én logo, tre energidrikkbokser og én reklameplakat til dette prosjektet, og hentet inspirasjon fra LED-lys og gaming, fordi målgruppen til «Energize» hovedsakelig er gamere og studenter. Resultatet ble en gradienteffekt med sterke farger, små pixel-lignende former, og noen svarte detaljer som skaper en fin kontrast sammen med fargene.