Picture of Tiril Victoria Wessel-Berg Giørtz

Tiril Victoria Wessel-Berg Giørtz

Heii, jeg heter Tiril Victoria, er 22 år gammel og kommer fra Hurumlandet, uti Asker. Jeg har alltid ønsket å drive med noe form for design, og var innom tanken på både klesdesigner og interiørarkitekt i løpet av barneskolen. På ungdomsskolen lekte jeg meg mye med kamera og begynte derfor på medier og kommunikasjon på BySteinern, hvor jeg på tredje året hadde grafisk design. Det var noe som sa klikk for min del og det var ikke noe tvil om hvor jeg skulle søke etter videregående.

Jeg trives spesielt godt med å utforme visuelle identiteter og emballasjedesign, men ser også frem til å utforske og utvikle meg generelt som designer etter studiet.

Becca – strategisk design
Strategisk design, vår 2023

Visuell identitet for MoreScope

I dette prosjektet skulle vi lage en visuell identitet for xIQ/MoreScope – finne et nytt navn, utforme den visuelle identiteten i tråd med strategien til selskapet ved å gjøre research, skape et moodboard og lage en SWOT. Det skulle skapes nettside, app-ikon, sosiale medier, visittkort og to valgfrie kontaktpunkter.

Andrea og jeg ønsket et teknologisk, men moderne uttrykk, med myke og luftige linjer, og lagde det vi kalte «nettet» som man ser på flere av flatene våre. De svarte prikkene i elementet skal symbolisere hvor både små og store utslipp befinner seg. Vi syntes dette var en god representasjon og illustrasjon av det teknologien til Becca kan bidra med; kartlegging av utslipp.

Studenter involvert: