Picture of Storm Olav Hansæl

Storm Olav Hansæl

Hei, jeg heter Storm Olav Hansæl. Jeg er en 22 år gammel student fra Bærum. I 2021 startet jeg på webutvikling i Gjøvik rett etter videregående, siden jeg hadde noen venner som også dro til Gjøvik. Jeg har alltid vært interessert i problemløsning, og å skape webbaserte løsninger har utviklet denne interessen videre. Jeg har spesielt vært glad i å lære å kode større systemer som henger sammen. Bacheloren min handler om hvordan “gamification” elementer kan påvirke ens evne til å lære og beholde informasjon, ved å innlemme “gamification” elementer til spillevettreglene til Norsk Tipping.

En robot hånd som holder en glødende ball.
Web of Things, høst 2023

The Orb

Dette var et gruppeprosjekt der vi lagde en smart assistant med modulære komponenter som kunne utføre ulike oppgaver, alle komponentene sendte data til assistenten og brukeren kunne be om denne dataen og få et verbalt svar. En av disse komponentene var en spotify komponent som kunne spille av sanger på etterspørsel. En annen var en vannings-komponent som sendte data til smart home assistant om plantens vanninnhold og brukeren kunne manuelt be den om å vanne planten. Siden komponentene er modulære kan en bruker med litt kode erfaring lage sine egne komponenter.

Nettside, med hender i en sirkel
Webprosjekt, høst 2023

Edunet

Dette var et gruppeprosjekt hvor vi skapte en løsning for at lærere, bedrifter og studenter i Gjøvik kunne lage et nettverk sammen. Nettsiden hadde en login funksjon, som gjorde at lærere kunne laste opp ressurser for lettere deling, bedrifter kunne laste opp jobber, og studenter kunne interagere med disse ressursene. Planen var at dette skapte et miljø i Gjøvik hvor studenter kunne få jobber i Gjøvik og bedrifter få arbeidere som vil lede til at mer talent kan utvikles i Gjøvik.

Studenter involvert:

  • Håkon Asdøl

  • Simen Munch Wahl

Sort oppslagstavle med oppgaver i minecraft
Minecraft Live Bulletin Board

Discord Bots

Dette var et hobbyprosjekt der jeg var i en stor minecraft server, vi ønsket å ha en bedre måte å samarbeide med prosjekter på. For å oppnå dette lagde jeg en discord bot. Denne boten kan legge til og fjerne linjer på et bilde med kommandoer fra en discord text chat, kommandoen blir sendt til serveren og den lager et nytt bilde med nye linjer og det blir lastet opp på en nettside og live oppdatert i minecraft.