Picture of Maria Bianco Sandbugt

Maria Bianco Sandbugt

Hei! Jeg heter Maria Sandbugt og er en 23 år gammel student fra en sjarmerende, liten øygruppe i Lofoten som heter Henningsvær. Jeg startet på grafisk design-studiet høsten 2021. Jeg har alltid vært glad i å uttrykke kreativitet gjennom diverse kunstformer som tegning, håndverk og bilder, så da ble grafisk design et naturlig valg for meg.

Jeg har lært at bak godt design, ligger det mye mer enn hva som møter øyet. Det er mye strategi, samarbeid, brukertesting og iterasjon som ligger bak. Det har vært gøy å lære om de forskjellige aspektene ved grafisk design, samt å mestre de digitale verktøyene. Visuell profil og emballasjedesign er noen av de tingene jeg har likt best.

Våtservietter til sneakers
Emballasjedesign, høst 2023

Converse skopleieprodukter

I dette prosjektet skulle jeg designe en fiktiv skopleie-serie for Converse. Jeg ville ha et design, som kan appellere til hovedsakelig en yngre målgruppe, men som ikke er for begrenset. Derfor valgte jeg å ta inspirasjon i street-style, betong og slitte teksturer, som man kan se er uttrykt gjennom den litt slitte teksten og de kvadratiske formene. Designet er lekent og dynamisk, slik jeg ser for meg at målgruppen til Converse er.