Picture of Maja Karbowska

Maja Karbowska

Cześć! Jeg heter Maja og jeg er en 21 år gammel polsk jente som har vokst opp på Vestlandet. Fra da jeg var ung har jeg alltid funnet glede i å uttrykke meg visuelt. Da jeg begynte på videregående, valgte jeg medier og kommunikasjon, og det var her jeg først ble introdusert for grafisk design. Jeg skjønte ganske fort at dette er noe jeg ønsket å fortsette med.

Jeg har lært at grafisk design ikke bare handler om å lage ting som ser bra ut, men også at det skal formidle et budskap på en måte som berører og engasjerer. Jeg elsker branding og den kreative prosessen med å visualisere bedrifters verdier og identitet. Jeg ser fram til å komme meg ut i bransjen og lære av erfaring!

Bambini Montessori barnehage reklameplakat.
Emneoverbyggende prosjekt, vår 2024

Bambini Montessori barnehage

Prosjektet mitt handlet om å utvikle en ny grafisk profil for Bambini Montessori barnehage på Hamar. Målet var å løse utfordringer knyttet til skiltlogo og en manglende overordnet tematikk som skulle binde sammen barnehagens avdelinger. Gjennom grundig innsikt identifiserte jeg barnehagens verdier og målgrupper, og integrerte disse i utviklingen av logo og designelementer. Ved å ta i bruk prinsipper fra Montessori-pedagogikken, skapte jeg et nytt overordnet designsystem som er tilpasningsdyktig til ulike formater og kanaler.