Karl Philip Abrahamsen
Hei!
Mitt navn er Karl Philip, jeg er en 21 år gammel interaksjonsdesigner fra Kristiansand. For øyeblikket holder jeg på med å gjøre ferdig min bachelor ved NTNU.
Da jeg startet reisen min ved NTNU, var jeg usikker på om jeg egentlig ville bli en interaksjonsdesigner, og jeg visste egentlig ikke noe særlig om studieretningen. Jeg var svært nær ved å gi opp studiet for arkitektur, men etter hvert som månedene gikk, ble jeg mer og mer forelsket i UX og UI-design. Nå er jeg mer fornøyd enn noen gang, og jeg er sulten og ivrig etter mer kunnskap.
Jeg streber etter å utvikle inkluderende, brukervennlige og moderne løsninger, som kan være med på å gjøre en forskjell.
Frivillig Gjøvik
Problemet med dagens system for frivillig arbeid var at det var utdatert, dårlig vedlikeholdt og vanskelig å forstå. Vi fant ut at ett av problemene var at de fleste faktisk ønsket å gjøre frivillig arbeid, men bare hvis de ble spurt.
Så basert på dette, utviklet vi denne mobilapplikasjonen som gjør det mye enklere å få informasjon, registrere seg som frivillig og chatte med frivilligsentralen. Appen skal engasjere til frivillig arbeid. For å toppe det hele og skape mer entusiasme, kan du dele de forskjellige forespørslene og aktivitetene med kontakter og venner for å tjene premier eller gavekort. Rollen min som eneste interaksjonsdesigner var å være ansvarlig for prototyping av appen.
Studenter involvert:
Flåtehåndteringssystem for IoT-enheter - Telenor
Høsten 2023 tilbrakte jeg 270 timer på Telenors kontorer på Fornebu i Bærum. Her fikk jeg en utrolig god og lærerik introduksjon til hvordan en UX-designer jobber i et stort konsern. Prosjektet jeg fikk gikk ut på å utvikle et system der man kunne samle og håndtere IoT-enhetene til Telenor, deres partnere og kunder. Innsiktsarbeid var i mindre grad gjort og jeg visste allerede hva kunden ønsket. Gjennom hele prosessen har jeg holdt dialog med interessenter og kolleger som har stålkontroll på både IoT og interaksjonsdesign. I slutten av perioden utførte jeg og min mentor en workshop på en av mine iterasjoner. Dette var utrolig opplysende og et svært utbytterik internship.
Helsebookingtjenesten - Dr. Digi
Høsten 2023 bestemte meg og de angitte medstudentene for å ta videre ett prosjekt sammen med gründerbedriften Dr. Digi. Bedriften ønsket å utvikle en helsebooking-plattform for privat helsesektor. Basert på fordypningsprosjektet der vi utførte innsiktsarbeid og gjorde ett dypdykk i kundenes behov og ønsker, utviklet vi en brukervennlig, (AAA) WCAG-godkjent mobil applikasjon og en nettside. I denne løsningen kan spesialister tilby konsultasjoner online, og kunder kan enkelt og intuitivt booke timer i form av både videokonsultasjon og fysisk konsultasjon hos spesialister via denne løsningen. Min rolle i teamet var å ha ansvar for og lede prototyping av produktet.
Studenter involvert: