Picture of Jenny Elise Beisland

Jenny Elise Beisland

Hei, mitt navn er Jenny Elise Beisland, og jeg er 23 år gammel fra Bergen. Etter et årsstudium i kunsthistorie ved Universitetet i Bergen, søkte jeg meg til NTNU i Gjøvik for å studere grafisk design. Dette studiet har virkelig vært en glede for meg, da det har gitt meg muligheten til å utforske min lidenskap for kreativitet, innovasjon og design på en engasjerende måte. Gjennom min tid på studiet har jeg lært at design handler om mer enn bare estetikk, men også om evnen til å formidle og fungere. Som et resultat av denne lærdommen har jeg utviklet en sterk interesse for områder slik som visuell identitet, emballasjedesign og spesielt redaksjonelt design.

Fiktiv reklameplakat fra Twinings med teksten "Natural blends, healthy minds - A new series of delicious, organic and health beneficial tea flavours". Bilde av tre bokser med te (fra venstre; gul - lemon/ginger, blå - Lavender/vanilla, grønn - rose/lemonbalm).
Self-Directed Short Project, høst 2023

Emballasjedesign for Twinings

Dette emballasjedesignet ble laget som en del av «self-directed short project», som var et emne jeg tok på utveksling ved DHBW i Ravensburg. Briefet oppga at te-selskapet Twinings ønsket et nytt emballasjedesign for deres nye produktserie «Healthy Minds». Designet skulle være moderne, men fremdeles speile deres tidligere klassiske uttrykk. Designvalgene som ble tatt i dette prosjektet rettet seg mot at ingrediensene skulle stå i sentrum, både i valg av illustrasjoner og i valg av farger. Resultatet ble et minimalistisk design som likevel inneholder et tydelig blikkfang med fokus på emnebetoning og det florale i teen.