Picture of Håvard Aleksander Larsen

Håvard Aleksander Larsen

Hei, jeg heter Håvard Aleksander Larsen, er 22 år og kommer fra Fredrikstad. Jeg begynte å studere webutvikling rett etter videregående. Jeg har alltid hatt en interesse av å være kreativ og skape et resultat ut ifra en idé. Det er en av grunnene til at jeg valgte å ta en bachelor i webutvikling.

Underveis i studiet har jeg fått en større interesse for å skape ting og ikke minst en interesse for å kode. Innenfor webutvikling har jeg mest interesse for Front-end, siden jeg liker å visualisere tanker og idéer jeg har i hodet. Jeg gleder meg til å bruke kunnskaper om selvstendig og gruppearbeid i arbeidslivet sammen med alt annet jeg har lært.


Applikasjonen ved spilling
Full-stack, vår 2023

PaddleUp

Dette var et gruppeprosjekt der vi skulle lage en bordtennis-liga nettside for Mustad. Man har mulighet til å lage sin egen bruker, spille kamper og lagre resultat, basert på resultat vil brukeren motta poeng og plassert i en tabell med de andre brukerne. Som bruker kan man legge til favoritt brukere som blir lagret i en egen side, se historikken av egne spilte kamper og lage et spillerom som en annen spiller kan bli med på og holde orden på stillingen online på ulike enheter.