Håvar Steinsmo Dybdahl
Hei, jeg er Håvar Steinsmo Dybdahl, og kommer fra Levanger i Trøndelag. Snart avslutter jeg min bachelorgrad som interaksjonsdesigner ved NTNU Gjøvik, en utdanning som har åpnet øynene mine for viktigheten av brukervennlige opplevelser og design for brukere. Jeg har utviklet en stor interesse for både fysisk – og webrelatert prototyping og innsiktsarbeid, samt at jeg trives med utfordring og å løse problemer hvor en kreativ prosess kan være løsningen. Denne utdanningen har gitt meg enormt verdifull innsikt i en interaksjonsdesigners rolle og ansvar, og jeg gleder meg til å bygge på karrieren min!
Classio
Classio er vår løsning av problemet «forbedre hverdagen til studenter og emneansvarlige», i faget Informasjonsarkitektur, hvor oppgaven baserte seg på NTNUs nåværende LMS, som ikke er gunstig og snart utløper sin kontrakt. Løsningen her består av både mobil og desktop prototyper, hvor mobil er tilpasset studenter og desktop er tilpasset emneansvarlige. Løsningen for studenter, setter fokus på å enkelt finne grupper og kontakte grupper i forskjellige emner. Løsningen for emneansvarlige setter fokus på oppretting av innleveringer og poster på emnesider. Classio er et LMS som er utviklet gjennom god innsikt, brukertesting, samarbeid og resulterte i en godt gjennomført løsning
Studenter involvert:
Ungfritid.no
UngFritid.no er en nettside som er driftet av TietoEvry Create, og de så et potensial for å forbedre brukervennligheten av nettsiden. Ungfritid.no er en nettside for barn og unge, som har som formål å skape en plattform for å kunne melde seg på aktiviteter og sosiale sammenkomster. Løsningen vår setter fokus på å gi nettsiden et nytt utseende, for å treffe både unge og voksne. Dette resulterte i et enkelt, men sprekt design. Nettsiden er utviklet rundt en god søk-og filterløsning, som gjorde at de ulike aktivitetene for barn og unge kom i sentrum. Denne løsningen er utviklet gjennom god innsikt og godt samarbeid, og resultatet er vi stolte av!
Studenter involvert:
Andrea Thuv Solhaug
Dr. Digi helsebooking
I dette prosjektet er gründerne Dr.digi prosjekteiere med en visjon om å skape en helsebookingtjeneste for privat sektor. Dette er på bakgrunn av de lange ventetidene og dårlige webløsningene som allerede er i den offentlige sektoren. Vi har i dette prosjektet gjort en omfattende innsiktsperiode, i både behovet for en slik tjeneste og helt til hva en slik tjeneste skal inneholde. Løsningen vi kom med er en tjeneste som er designet for bruk av alle. Ved å være enkel og AAA WCAG godkjent er tjenesten universelt utformet. I tillegg gir tjenesten en enkel «steg for steg» booking, med fokus på filter, sorter og søk, samt god og grundig informasjon rundt spesialistene og deres spesialisering.
Studenter involvert: