Picture of Hanne Børresen Simenrud

Hanne Børresen Simenrud

Hei! Jeg heter Hanne Børresen Simenrud, er 25 år og kommer fra Gausdal. Helt siden jeg var liten har jeg likt å være kreativ og skape noe. På VGS gikk jeg kunst & håndverk, hvor jeg valgte en linje rettet mot interiør. Dette var et kreativt og praktisk studie, noe jeg trivdes med. Valget ble derfor grafisk design, noe jeg ikke har angret på. Gjennom studiene har jeg fått masse ny kunnskap og gode erfaringer. Jeg har også fått en god forståelse for designprosessen, der ulike valg må tenkes nøye gjennom (ingenting skal være tilfeldig). De prosjektene jeg har likt best er emballasjedesign og redaksjonell design.

Skopleieprodukter for Converse. Mockup.
Emballasjedesign, høst 2023

Skopleieprodukter for Converse

I dette prosjektet har jeg laget en serie med skopleieprodukter for skoprodusenten Converse. Med en bunnsolid posisjon i dette markedssegmentet og et sterkt image, er Converse ikke akkurat hvem-som-helst. Produktene skal rettes mot en yngre målgruppe og relatere seg til verdiene de kan identifisere seg med.

Løsningen viser fire ulike skopleieprodukter som har tydelig prinsipper. Jeg har brukt parametrene størrelse, retning, posisjon, form, valør, farge og tekstur. Designet er fleksibelt, som vil si at designet fungerer selv om emballasjen er lang og smal eller om det er en rund boks. Alle elementene er plassert på lik måte på alle produktene, dermed ser man sammenheng mellom dem.