Picture of Fredrik Forsberg

Fredrik Forsberg

Hei, mitt navn er Fredrik og eg er en 25 år gammel student fra Florø. Eg husker fortsatt første gang eg åpnet photoshop på pappa sin gamle mac i 2012. Her begynte eg smått med ulike grafiske oppdrag, logoer og bannere blant annet. Dette utviklet seg til en interesse som inspirerte meg til å utforske formgivining på videregående. Etter 2 år med tenketid etter videregående, fant eg ut at eg ville satse på Grafisk Design og eg søkte meg dermed inn på Bachelor-studiet her i Gjøvik.

Det eg har likt aller best i dette studiet har nok vært å designe og redesigne visuelle identiteter, sjølve brandinga eller imaget til bedrifter, organisasjoner, mfl.

Mockup av emballasjedesign for Converse skopleieprodukter.
Emballasjedesign, høst 2023

Emballasjedesign for Converse skopleieprodukter

Dette var et prosjekt hvor vi skulle lage en designløsning for Converse sine fiksjonelle skopleieprodukter. I denne designløsningen så har eg valgt å gå for en elegant, inklusiv og litt rampete løsning, dette for å reflektere verdiene til Converse. Elegansen kommer fram i bokstavene, enkelheten samt valg av materiale (aluminium). Det inkluderende aspektet kommer fram ved hjelp av fargebruken, fire spreke og unike farger som likevel henger sammen. Det litt rampete kommer fra det røffe elementet i bakgrunnen, og det kan skape ulike assosiasjoner.