Picture of Aron Hunstad Haugen

Aron Hunstad Haugen

Hei!

Jeg heter Aron Hundstad Haugen. Jeg er 25 år, og kommer fra Stavanger. Jeg startet på interaksjonsdesign her i Gjøvik fordi jeg syntes det så ut som en spennende industri der man får løse komplekse utfordringer, samtidig som man har mulighet til å jobbe kreativt.

Mitt favorittområde innenfor interaksjonsdesign er innsiktsarbeid. Det å grave skikkelig i en problemstilling for å komme til bunns i hva som faktisk trengs for å lage en effektiv løsning er både givende og lærerikt.


Banner for miljøagentene. Illustrasjon.
Designpraksis i bedrift, høst 2023

Miljøagentene.no

Under praksisperioden min jobbet jeg hos Inmeta, der jeg fikk muligheten til å jobbe på det som skulle bli den nye nettsiden til Miljøagentene. Vi startet med en grundig intervjurunde, der vi intervjuvet barn, foreldre og lærere for å kartlegge hvordan den tidligere nettsiden ble opplevd og hva slags behov de hadde. Denne innsikten ble deretter bearbeidet i workshops for å komme frem til prioriteringer som sammen med en grafisk profil fra Molberger skulle danne konseptet for den endelige siden. Det siste vi gjorde var iterering/prototyping og testing for å forsikre oss om at det som ble laget ga mening og var brukervennlig for de som skulle bruke nettsiden.

Studenter involvert: