Hopp til hovedinnhold
Truls Teige Pettersen

Truls Teige Pettersen


Hei, jeg er Truls Teige Pettersen, en 31 år gammel webutvikler fra Mjøndalen. Jeg har hatt en brennende interesse for data og teknologi i lang tid og har endelig bestemt meg for å utdanne meg innen webutvikling. Gjennom studiene ved NTNU har jeg fått grundig kjennskap til ulike designmetoder og utviklet ferdigheter både innen back-end og front-end utvikling. Jeg har også samarbeidet med andre utviklere og designere på flere full-stack prosjekter. Etter tre fantastiske år ved NTNU ser jeg nå frem til å komme tilbake til arbeidsmarkedet igjen!

Prosjekter

Office Coffee Brewing App

Full-Stack, MERN-stack, React

Office Coffee Brewing App

Som en obligatorisk oppgave i faget IDG2100 Fullstack webutvikling, fikk vi i oppdrag å utvikle en MERN-basert nettside. Målet var å skape en plattform som ga lærerne en enkel oversikt over kaffebryggingen i sanntid: hvilken kaffetype som ble brygget, hvem som sto bak bryggeprosessen, og muligheten til å gi tilbakemelding om kaffens kvalitet. Dette prosjektet var både lærerikt og engasjerende. Resultatet var en app ment for kontorets kaffemaskin, hvor informasjon om kaffetypen, dens vurdering og hvor mye som var igjen.

Examiner Matchmaking App

Webprosjekt, MERN-stack, React

Examiner Matchmaking App

I emnet Webprosjekt samarbeidet jeg med en medstudent om å utvikle en nettside som tilrettelegger for samarbeid mellom professorer og lærere i høyskole- og universitetssektoren som ønsker å være sensorer for eksamener de underviser i. Prosjektet involverte regelmessige møter med prosjekteieren, og vi gikk fra å lage lavoppløselige prototyper til mer detaljerte prototyper utviklet i Figma. Vi valgte å benytte et enkelt designkonsept, og selve nettsiden ble kodet ved hjelp av MERN-stacken.

myUni - Studiestøttesystem for NTNU

Figma, Design

myUni - Studiestøttesystem for NTNU

I emnet IDG3009 ble vi utfordret med å designe et nytt innovativt studiestøttesystem for NTNU. Resultatet av prosjektet var en hi-fi prototype utviklet i Figma, som inkluderte både mobile og desktop-versjoner av applikasjonen. Målet var å skape et studiestøttesystem som kunne imøtekomme behovene til studenter, lærere og administratorer. Gjennomføringen innebar intervjuer, utvikling av personas og grundig brukerfokus.

Bacheloroppgave: Web Sustainability Guidelines

Bærekraft, Webutvikling, Bachelor

Bacheloroppgave: Web Sustainability Guidelines

I bacheloroppgaven min utarbeidet vi bærekraftige retningslinjer for TV2. Målet var å definere hva som utgjør bærekraftig webdesign og identifisere som kan bli forbedret for TV2 innenfor bærekraft. Gjennom testing og iterasjon utviklet vi retningslinjer som kan bli brukt i forbedring av eksisterende og i løpet utviklingen av nye webtjenester, inkludert med en data karbon kalkulator.