Avgangsutstilling 2022, logo

Tom Schrier

Webutvikler

Tom

Hei! Jeg heter Tom, er 22 år og kommer fra Nederland (Der har du svar på hvorfor etternavnet mitt er umulig å uttale). Jeg fikk en interesse for webutvikling på videregående da jeg lærte meg PHP og SQL. Jeg valgte å studere dette videre og endte opp på NTNU i Gjøvik. I løpet av studiet har jeg likt å designe og utvikle de visuelle delene av en nettside. Jeg skal derfor videreutdanne meg innenfor webdesign, UI, og UX etter bachelorgraden.

Plantrol

Plantrol

Vi startet å designe Plantrol ved hjelp av low-fidelity design i Balsamiq. Senere designet vi en high-fidelity prototype i Figma. Gjennom hele designprosessen var vi i tett dialog med vår arbeidsgiver. High-fidelity designet ble til slutt utviklet med MERN-stacken.

Jeg var ansvarlig for front-of-the-front-end, som vi si at jeg designet og kodet alt det visuelle som du ser på siden, inkludert fargetallet, typografi, layout, animasjoner osv. Resultatet er en nettside som studenter og ansatte ved NTNU kan bruke for å holde styr på hvor ulike potteplanter befinner seg på campus og når disse må vannes.

Hva skjer Gjøvik

Hva skjer Gjøvik

Vi startet designprosessen til Hva Skjer Gjøvik ved å intervjue både kulturkonsumenter og arrangører på Gjøvik. Intervjuene ble brukt til å danne ulike personas med hver sine behov.

Andre designmetoder som ble brukt er low-fidelity wireframing, high-fidelity design prototype, mobile first, card-sorting, og scenarios. Resultatet til Hva Skjer Gjøvik er en nettside som samler hendelser på Gjøvik. Arrangører kan bruke tjenesten til å publisere hendelser de har planlagt. Kulturbrukere kan bruke tjenesten til å se de planlagte hendelsene som tar sted på Gjøvik eller omegn.

NTNU Design Gjøvik

NTNU Design Gjøvik

NTNU Design Gjøvik er en rebrand av Instituttet for Design ved NTNU i Gjøvik. Nettsiden ble utformet ved hjelp av metoder som wireframing og sketching. Utviklingen besto av HTML og CSS.

Resultatet er en nettside som forteller brukeren mer om Designstudiet på NTNU i Gjøvik. Prosjektet er en god kandidat til å vise utviklingen min som webutvikler gjennom studiet. Jeg har derfor valgt å inkludere det i min portfolio.