Sivert Grønli Amundsen
Heihei! Mitt navn er Sivert, og er en 21 år gammel gutt fra Hadeland. Jeg studerer Bachelor i webutvikling på NTNU Gjøvik og trives veldig godt med det. Valget om å bli en webutvikler ble allerede bestemt på videregående skole da jeg tok fagene IT 1 og IT 2, der jeg ble introdusert til grunnleggende koding. Dette var noe jeg syntes virket veldig spennende og morsomt, og ville derfor utvide kunnskapen min videre.
5 år har gått, og jeg har fått en mye bredere kunnskap innenfor det å kode, og hva det vil si å være en webutvikler. Jeg synes også design er interessant, og vil derfor være fokusert på å utvikle løsninger som vekker interesse og som ser attraktive ut!
Prosjekter

IDG3006 - Web of Things
Smart Fridge
Smart Fridge startet som et gruppeprosjekt i faget Web of Things. Hensikten med dette prosjektet var at brukeren av webappen skulle få en bedre oversikt over hva som fantes i kjøleskapet sitt, og dermed redusere matsvinn. Brukeren får mulighet til å scanne strekkoden bak på matvarene ved hjelp av mobilkamera, og da vil matvarene dukke opp i en liste inne på webappen. I appen vil brukeren også få flere nyttige funksjonaliteter slik som en kalenderoversikt over når matvarene ble kjøpt/scannet og at bruker vil kunne få varsel når matvarer nærmer seg utløpsdato.
Gruppemedlemmer:
Maria Sæther
Kristoffer Sinkaberg Johansen
Mons Stenbråten
Ole Ragnar Randen

IDG3800 - Mappe og utstilling
NTNU Avgangsutstilling 2023
Nettsiden for Avgangsutstillingen 2023 var et samarbeidsprosjekt mellom Interaksjonsdesign, Grafisk design og Webutvikling. Min rolle i prosjektet var å style nettsiden i samsvar med den gitte prototypen. Det ble benyttet Tailwind.css sammen med TypeScript i løpet av prosjektet, og vi brukte Next.js som rammeverk.

Bacheloroppgave 2023
Yggdrasil
Yggdrasil er navnet på bachelorløsningen vi utviklet, og er det største prosjektet jeg har jobbet med i løpet av mine tre år ved NTNU. Prosjektet var i sammarbeid med rurAllure, der målet med løsningen var å øke interessen for lokale områder langs Pilegrimsledener.
Løsningen involverte å lage et interaktivt kart over Gjøvik der brukerne kunne utforske ulike interessepunkter (POI-er) som inneholdt lydnarrativer, bilder og tekst, samtidig andre interessante ting å sjekke ut. I tillegg hadde vi en informasjonsside relatert til pilgrimsferder.