Hopp til hovedinnhold
Sivan Sabir Mahmud

Sivan Sabir Mahmud


Hei! Jeg heter Sivan, og jeg er en 22 år gammel full-stack utvikler. Jeg er glad i å lage nettsider, og å lære om forskjellige teknologier som kan hjelpe meg med det. Samtidig er det viktig for meg at nettsider jeg utvikler er raske og bærekraftige. Akkurat nå lærer jeg å bruke Svelte og jeg bruker det for å bygge porteføljen min. Men jeg kan også React, Node, og PHP.

Jeg har bodd her i Gjøvik i snart 8 ar nå og har hatt det veldig fint her både på videregående der jeg gikk IKT-SK, og her på NTNU. Men jeg gleder meg også til jeg får jobb og kan flytte ut.

Prosjekter

QR kode nettside

Valgbar praksis

QR kode nettside

Her jobbet jeg sammen med en annen student for å lage en nettside der brukere kan generere, redigere, slette, og organisere QR koder. Brukere må være registrert og på-logget for å bruke verktøyet. Jeg hadde mest ansvar for back-end. Vi brukte PHP, MySQL, og JavaScript for å bygge nettsida.

ExamMatcher

Webprosjekt

ExamMatcher

Jeg var en del av en gruppe med studenter som lagde en nettside som skal hjelpe universitetslektorer med å finne en annen lektor som kan hjelpe med å være sensor på eksamen. Vi brukte MERN-stack, det vil si MongoDB, Express.js, React, og Node.js.

Sivan Mahmud

Portefølje

Sivan Mahmud

Jeg lagde denne nettsiden for å vise frem mine ferdigheter og prosjekter. Jeg brukte Svelte og TailwindCSS for å bygge den. I tillegg tar den bruk av i18n for å gi brukere valget mellom norsk og engelsk tekst.