Hopp til hovedinnhold
Simen Munch Wahl

Simen Munch Wahl


Hei, jeg heter Simen Munch Wahl. Jeg er en 25 år gammel webutvikler fra Oslo, med en lidenskap for teknologi, trening og friluftsliv. Valget om å studere webutvikling ved NTNU Gjøvik ble en naturlig beslutning, gitt min interesse for forbedring og utvikling. Studiet har styrket mine ferdigheter på mange områder, og spesielt bidratt til å utdype min motivasjon for å gjøre en forskjell i teknologiindustrien. Jeg er konstant på utkikk etter å utnytte min kombinasjon av ferdigheter og interesser for å ta fatt på nye utfordringer!

Prosjekter

Alumni

IDG3009 - Informasjonsarkitektur

Alumni

Dette studie ble utført av NTNU for å utforske et nytt learning management system (LMS) for universitetet. Studie ble gjennomført ettersom kontrakten for deres eksisterende LMS, Blackboard, er i ferd med å utløpe. Prosjektet hadde som mål å utvikle et nytt LMS for alle på NTNU, inkludert studenter, lærere, studieprogramledere og annet personale. Prosjektet ble fullført i høstsemesteret 2022, og det endelige produktet fikk navnet "Alumni". Alumni LMS ble designet ved hjelp av Figma, et designverktøy, og inkluderer både desktop- og mobilversjon Prosjektet involverte å designe brukergrensesnittet, navigasjonen og funksjonene til det nye LMS for å imøtekomme behovene til alle brukere. Alumni er ment å gi en forbedret opplevelse for brukerne, administrative prosesser og forbedre informasjonstilgangen. Prosjektet var betydelig, ettersom LMS er et viktig verktøy for akademisk arbeid for studenter, lærere og ansatte.

Eiendomsmegler 1

IDG3920 - Bacheloroppgave

Eiendomsmegler 1

Dette studiet ble gjennomført som bacheloroppgave og fokuserte på å modernisere salgsoppgavene levert av Eiendomsmegler 1. Med den nåværende salgsoppgaven presentert som en lang PDF-fil, har bachelorteamet redesignet og endre konseptet på hele tilnærmingen til en salgsoppgave. Med god hjelp fra Eiendomsmegler 1, har vi kategorisert informasjonen knyttet til en bolig for å gjøre den mer tilgjengelig og brukervennlig.

2nd Examiner

IDG2671 - Webprosjekt

2nd Examiner

I faget Webprosjekt arbeidet teamet vårt med å utvikle et system vi kalte "2nd Examiner", med mål om å forenkle prosessen for lærere å finne en ekstern sensor. Systemet ble utviklet ved å bruke moderne teknologier som Firebase for database og autentisering, og React for å bygge et responsivt og brukervennlig grensesnitt.