Avgangsutstilling 2022, logo

Simen Tokerød Bergo

Webutvikler

Simen

Hei! Jeg heter Simen, er 24 år og kommer fra Jessheim. Alltid hatt en stor interesse for teknologi og web, synes derfor webutvikling hørtes ut som et spennende studie, blitt mer og mer glad i feltet siden jeg startet. Foreløpig liker jeg å jobbe med alle delene av stacken, men synes det er spesielt moro å lage funksjonelle og intuitive komponenter. Den konstante utviklingen i teknologier gjør også at det alltid er nye ting å lære, som er veldig gøy.

Planteskolen

Planteskolen

Prosessen startet med å utforme lo-fi og hi-fi prototyper i Figma, hele tiden gjennom kommunikasjon med oppdragsgiver. Kodet deretter et fungerende system basert på dette med MERN stacken. Metoder som ble brukt var sketching, wireframes, lo-fi og hi-fi prototyping, mobile first, personas og scenarios. Systemet lar ansatte og elever ved vårt institutt se oversikt over alle plantene som er på campus, deres posisjon og vannings intervall. Også bruk av rollebasert autentisering som gir lærere mer funksjonalitet enn elever og anonyme brukere.

Swan

Swan

Design prosjekt hvor målet var å utforme en app for å holde oversikt over arrangementer og ting å gjøre i Gjøvik og omegn. Metoder som ble brukt var sketching, personas, scenarios, lo-fi og hi-fi prototyping i Figma. Resultatet ble en hi-fi prototype, en designmanual og en rapport som dokumenterer prosessen og metodene brukt. Prototypen lar brukere enkelt holde seg oppdatert om det som skjer i Gjøvik.

PreViS Samhandlingssystem (Bacheloroppgave)

PreViS Samhandlingssystem (Bacheloroppgave)

Meg og min gruppe sitt bachelorprosjekt, samarbeid med Sykehuset i Innlandet sin innovasjonsavdeling, hvor ambisjonen er å benytte videostøtte for å forbedre og effektivisere prehospital støtte. Metoder som ble brukt var sketching, wireframes, semi-strukturerte intervjuer, scenarioer, lo-fi og hi-fi prototyping, full-stack koding og brukertesting. Det ferdige produktet er et videokonferanse system, som lar paramedics i ambulanser prate i sanntid med leger/spesialister på sykehus/legevakt. Direkte videooverføring gjør at legene kan se tilnærmet det samme som paramedics i ambulansen. Dette kan være med å forbedre bedømmelsen av pasienters tilstand på et tidligere stadie.