Avgangsutstilling 2022, logo

Sandra Kristiansen Smaaberg

Webutvikler

Sandra

Hei! Jeg heter Sandra, er 21 år og kommer fra Hadeland. Jeg søkte på studiet fordi jeg leste om webutvikling når jeg skulle søke på studier, og syntes det hørtes spennende ut! Har foretrukket å arbeide med det visuelle. UX er spesielt noe jeg interesserer meg for.

NTNU Gjøvik

NTNU Gjøvik

Målet var å designe og utvikle en ny nettside for Institutt for Design ved NTNU i Gjøvik. Oppgaven ble gjennomført i første semester. Utviklingen av nettsiden ble utført med HTML, CSS, og noe Javascript. Resultatet ble en nettside som inneholder informasjon om designfakultetet og instituttet for design her ved NTNU i Gjøvik. Man kan lese om noen av emnene til hvert studie ved designinstituttet, samtidig som det er mulighet for å kontakte skolen.

Skjer i Gjøvik

Skjer i Gjøvik

Prosjektet handlet om å konseptualisere og designe et forslag til en ny løsning for å koble kultur- og næringsliv tettere sammen med publikum i Gjøvik. Metoder som ble brukt var intervju med respondent, low-fi og high-fi prototyping, wireframes, designskisser, storyboards, personas og scenarioer. Resultatet ble utformet som en high-fi prototype i Figma. Designmanual ble utformet, samt en rapport som dokumenterer designmetoder og brukerinvolvering i prosjektet.

PreVis Samhandlingssystem

PreVis Samhandlingssystem

Bacheloroppgave der gruppen samarbeider med Sykehuset Innlandet sin innovasjonsavdeling. Ambisjonen til prosjektet er å benytte videostøtte som beslutningsstøtte. Metoder som er brukt er skisser, wireframes, semi-strukturerte intervjuer, low-fi og high-fi prototyping samt full-stack koding og brukertesting.

Fortsatt under utvikling, men det ferdige resultatet skal være et videosystem som lar paramedics i ambulanser prate i sanntid med leger/spesialister. Dette skal fungere som bedømmingsstøtte, og gir muligheten til å forbedre bedømmelsen av pasienters tilstand på et tidligere stadie.