Hopp til hovedinnhold
Ole Ragnar Randen

Ole Ragnar Randen


Hei hei, jeg er en tredjeårsstudent ved NTNU som studerer webutvikling og planlegger å fullføre min bachelorgrad til sommeren. Jeg er 23 år gammel og kommer fra Heidal i Gudbrandsdalen. Jeg har interesse for både backend- og frontend-utvikling og ønsker å videreutvikle mine ferdigheter på disse områdene. Jeg har også erfaring fra å jobbe i en matbutikk, hvor jeg har utviklet ferdigheter innen kundeservice og trives i et teammiljø.

Prosjekter

Smart Fridge

WoT

Smart Fridge

I Web of Things lagde jeg og resten av teamet jeg var en del av, en nettside som hadde som mål å redusere matsvinn. Smart fridge går ut på at man scanner inn varer før man setter de inn i skap og kjøleskap for å holde styr på hva man har av ingredienser hjemme. Varene du scannet ble lagt til i en database som nettsiden hentet for å vise deg en oversikt i form av en liste. Denne listen kunne du da sjekke på mobilen når du er ute og handler. På denne måten kunne du unngå å ende opp med 5 halvspiste Tex Mex Tacosaus type sterk i kjøleskapet. En proof of concept ble utviklet til utstillingen vi hadde i faget. Vi brukte MongoDB, Express, Node.js, EJS og Mongoose til POCen.

Gruppemedlemmer:

Maria Sæther (BIXD)
Kristoffer Sinkaberg Johansen (BIXD)
Mons Stenbråten (BWU)
Sivert Grønli Amundsen (BWU)

Avgangsutstilling.no

Mappe og Utstilling

Avgangsutstilling.no

Jeg har bidratt til å lage siden du nå utforsker. Mitt ansvar var hovedsakelig å samle inn data fra studentene på linjene BMED, BWU og BIXD. Jeg automatiserte innsamlingen ved hjelp av Microsoft Forms, Power Automate og Teams som en pseudo-database. Jeg var også involvert i kvalitetssikringen av innsamlet data før den ble implementert i prosjektet. Siden var et samarbeid mellom alle tre linjene.

Yggdrasil

Bacheloroppgave

Yggdrasil

I bacheloroppgaven utviklet gruppa mi og jeg Yggdrasil-prosjektet, som hadde som mål å øke interessen for pilegrimsreiser og lokalhistorie i Gjøvik. Løsningen vår inkluderte en informativ nettside med interessante opplysninger om pilegrimsreiser i Norge, samt et interaktivt kart. Kartet inneholdt narrativer fra rurAllure og andre "Points of Interest" som brukere kunne generere ved å fylle ut et skjema.

Gruppemedlemmer:

Mons Stenbråten (BWU)
Sivert Grønli Amundsen (BWU)