Hopp til hovedinnhold
Magnus Moen

Magnus Moen


Hei! Jeg heter Magnus, 22 år gammel fra Øyer kommune i Gudbrandsdalen, som til sommeren blir utdannet web utvikler ved NTNU Gjøvik. Jeg fokuserer mye på å skape kreative og inkluderende digitale løsninger, og å bidra til et godt arbeidsmiljø rundt meg. Elsker å bli kjent med nye mennesker og har som mål at det jeg utvikler skal utgjøre en positiv forskjell både for brukere og samfunnet.

Prosjekter

Bachelor Thesis Sustainable Web Development Guidelines

Sustainability and Accessibility

Bachelor Thesis Sustainable Web Development Guidelines

Dette er bacheloroppgaven min, hvor bachelorgruppen min prøver å definere hva sustainable web design er og danner en retningslinje som skal hjelpe både utviklere og designere å utvikle nettsider mer miljøvennlig. Et spennende prosjekt vi håper skal bidra til å forminske de store utslippene dagens bruk av internett skaper.

The Awareness and Practices of Web Developers toward Sustainable Web Design

Research Paper, Sustainability

The Awareness and Practices of Web Developers toward Sustainable Web Design

Dette vitenskaplige papiret skrev jeg og bachelor gruppen min i starten av 2023, som omhandler hva dagens utviklere i Norge kan om miljøvennlig utvikling, og hva de egentlig gjør i sin arbeidshverdag. Dette ga oss både god innsikt og grunnlag vi brukte videre i vår bachloroppgave. Dette skal vi sommeren 2023 presentere på HCI International Conference i København.

Coffee Brewing App

Fullstack Development, React, MERN

Coffee Brewing App

Dette var eksamensoppgaven våres i emnet IDG2100 Fullstack webutvikling, hvor vi lagde en MERN basert nettside som skulle gi lærerne våre en oversikt over hvilken kaffe som var brygget til hver tid, hvem som brygget kaffen og hvor de til slutt kunne gi tilbakemelding på hvor god kaffen var. Morsom og lærerikt prosjekt.

WoT Automatisk betaling og parkingsoversikt for Easypark

WoT, Raspberry PI

WoT Automatisk betaling og parkingsoversikt for Easypark

Dette prosjektet ga oss et innblikk hvordan Web of Things fungerer og ga oss både friheten og kreativiteten til å tenkte på nye løsninger. Vi lagde derfor en prototype for et AI system som var koblet til en mobil app som viste hvor det fantes ledige parkeringer i et parkeringshus, og som automatisk skulle ta parkeringsbetaling da du parkerte.

Learnica, Education Platform

Information Architecture, Figma

Learnica, Education Platform

I emnet IDG3009 Informasjonsarkitektur lærte jeg mye om hvordan god struktur kan både gjøre nettsider mer effektive og gi brukere en bedre opplevelse. I dette prosjektet skulle vi lage en ny plattform for læring, da dagens løsning skal byttes ut og vi brukte mye tid på skape en prototype i Figma