Avgangsutstilling 2022, logo

Lena Amdal- Larsen

Webutvikler

Lena

Hei! Jeg heter Lena, er 25 år og kommer fra Trondheim. Jeg var veldig usikker på hva jeg ville studere, kom over webutvikling og syntes det hørtes kult og interessant ut. De fagene jeg har foretrukket og arbeide med er design og frontend relaterte fag. Liker veldig godt å se det visuelle resultatet av kodingen.

Min første portfolio

Min første portfolio

Dette var min aller første nettside. Jeg valgte å vise fram dette prosjektet i portfolioen for å gi en referanse til hvor jeg startet. Nettsiden ble laget med HTML og CSS. Resultatet er en enkel statisk portfolio.

Plan-ts

Plan-ts

I faget “Webprosjekt” jobbet vi sammen med en oppdragsgiver for å utvikle en løsning som skal gi oversikt over når alle plantene på Campus skal vannes. Vi utviklet først en lo-fi og hi-fi prototype i Figma som ble brukertestet på arbeidsgiveren. Deretter kodet vi et fungerende system ved hjelp av MERN-stacken. Metoder som ble brukt var research, prototyping, sidekart, funksjonalitets kart, brukertesting og koding. Resultatet ble en nettside som har oversikt over hvor alle plantene på Campus er og hvor lenge det er til neste gang de skal vannes og gjødsles. Det er også mulig å sende inn meldinger om hver enkelt plante.

Tempero Energitjenester AS Beregningsmodeller

Tempero Energitjenester AS Beregningsmodeller

Dette er Bacheloroppgaven vår, hvor vi lager en digital løsning hvor Tempero Energitjenester AS kan selge sine beregningsmodeller med kalkulasjoner av varme, energiforsyning osv. i hus, til sine nåværende kunder. Metoder som er brukt er intervju av arbeidsgiveren, spørreundersøkelse av sluttbrukerne, research, prototyping, brukertesting, heuristisk evaluering, sidekart, funksjonalitetskart og koding. Resultatet er en digital løsning hvor Tempero Energitjenesters nåværende kunder kan registrere sitt firma og leie beregningsmodellene de trenger for sitt prosjekt. Denne løsningen vil gjøre prosessen raskere fordi kundene ikke trenger og snakke direkte med Tempero. Det er mulig å be om veiledning om det trengs.