Avgangsutstilling 2022, logo

Knut Standal Anly

Webutvikler

Knut

Hei! Jeg heter Knut, er 24 år og kommer fra Oslo. Jeg gikk først ett år på studiet IT-drift og informasjonssikkerhet, men likte ikke at jeg ikke fikk noe særlig visuell tilbakemelding på kodingen. Derfor begynte jeg på Webutvikling. Jeg liker å se resultater av arbeidet jeg gjør og derfor foretrekker jeg mer front end relatert arbeid. Jeg har også en interesse for accessibility og usability.

Our Solar system

Our Solar system

Prosjektet handlet hovedsakelig om front end i form av html og css. I tillegg ble det gjort analyser og tester av accessibility og usability underveis. Metoder som ble brukt var html, CSS, javascript og diverse verktøy for å måle accessibility som kontrastsjekker osv. Resultatet ble fullstendig side om planetene i solsystemet som sjekker alle bokser for blant annet wcag 3.1 kravene. Utenom dette er det en informativ side med statisk informasjon.

Planttracker

Planttracker

Prosessen begynte med low fidelity og gikk gjennom vanlig løp inkluderende high fidelity og utvikling. Metoder som ble brukt var low-fidelity prototype, high-fidelity prototype, scenario, personas, og MERN-stack. en fullverdig side med database, APIs, Front-end og Back-end. Resultatet ble en fullverdig side med database, APIs, Front-end og Back-end.

Gjøvik Håndballklubb

Gjøvik Håndballklubb

Prosessen innebar et fullverdig produkt fra grunnen av og til ferdig produkt. Metoder som ble brukt var en kombinasjon av CMS og React. Resultatet oppdateres ved ferdig produkt.