Hopp til hovedinnhold
Jonas Lillebø Haugen

Jonas Lillebø Haugen


Hei! Jeg heter Jonas og kommer fra Oppegård, et tettsted litt sør for Oslo. Jeg har alltid hatt en stor interesse for teknologi, og de siste årene har jeg også utviklet en voksende interesse for design. Derfor valgte jeg å søke meg inn på webutvikling, da jeg mener studiet tilbyr en perfekt kombinasjon mellom disse to feltene. Det å kunne se kontinuerlige resultater av det jeg utvikler er svært givende, og er det som driver motivasjonen min til å jobbe som utvikler. Jeg håper å kunne bruke det jeg har lært disse tre årene til å skape innovative løsninger og bidra til å forbedre brukeropplevelsen på nett.

Prosjekter

Bacheloroppgave

En nettbasert løsning for å støtte foreldre til premature barn

Bacheloroppgave

Dette er vårt største og siste prosjekt så langt i studieløpet. Med Oslo Universitetssykehus som kunde utviklet bachelorgruppen vår en nettbasert løsning for å formidle informasjon og støtte til foreldre med premature barn. Løsningen består av en backend, en frontend, og en egenutviklet innholdsbehandler (CMS) for publisering og redigering av innhold. Frontend og backend er utviklet i MERN-stacken, mens innholdsbehandleren er kodet i Vue. Mitt hovedbidrag til prosjektet var på frontend med React og SCSS, samt prototyping og design av nettsiden.

Bsafer

Gruppeprosjekt i faget Web of Things

Bsafer

I løpet av dette faget utviklet jeg og fire andre studenter en prototype av et barnesete, designet for å varsle foreldre dersom temperaturen i en bil når farlige nivåer. Prototypen er utviklet ved hjelp av en Raspberry Pi, en Sense HAT, og en MQTT-broker. Sense HAT er ansvarlig for å måle temperaturen i bilen. Dersom temperaturen stiger eller synker til farlige nivåer, sendes det en melding til foreldrenes telefon via MQTT-brokeren.

Helply

Gruppeprosjekt i faget Webprosjekt

Helply

Helply er et prosjekt som jeg og tre andre studenter utviklet i faget Webprosjekt. Plattformen er designet for å hjelpe ansatte ved universiteter med å finne en sekundær eksaminator fra et annet universitet. Prosjektet er utviklet med MERN-stacken, det vil si MongoDB, Express, React og Node. Mitt hovedbidrag til prosjektet var hovedsakelig bruk av React i frontend.