Avgangsutstilling 2022, logo

Ingunn Hatlehol Andreassen

Webutvikler

Ingunn

Hei! Jeg heter Ingunn, er 25 år og kommer fra Vatne. Jeg begynte på en bachelor i informasjonssystemer i Halden i 2015, men fant fort ut at det ikke var noe for meg. Da jeg studerte der likte jeg best webutviklingsfaget, men trengte en pause fra skole. Etter nesten 3 år i jobb var jeg klar for å studere igjen, og da var valget enkelt: Jeg ville studere webutvikling. Jeg er veldig glad i koding, og elsker å lage ting. Er mest interessert i front-end relaterte prosjekter, og liker å se ting utforme seg på skjermen.

NTNU design

NTNU design

Denne nettsiden var en eksamensoppgave for faget webkoding, som vi hadde det første semesteret her på NTNU i Gjøvik. Siden er laget av HTML og CSS, med litt JavaScript som vi fikk tilsendt fra emneansvarlig, og måtte implementere selv. Resultatet er en statisk nettside, som er responsiv og tilpasset både mobilskjermer og desktopskjermer.

Over There Counter

Over There Counter

Dette er en nettside jeg laget for å holde telling på hvor mange ganger foreleseren vår sa "over there" i løpet av forelesningen. Spoiler: det var ikke lite. Nettsiden er laget i React, og bruker en csv fil for å hente data fra tidligere tellinger. Resultatet er en enkel side med en stor knapp med antallet over, og oversikt over hvor mange ganger "over there" ble sagt på tidligere datoer.