Hopp til hovedinnhold
Ida Marie Joakimsen Bakken

Ida Marie Joakimsen Bakken


Hei! Mitt navn er Ida, jeg er 26 år gammel og kommer fra Eidsvoll. Har alltid likt å jobbe kreativt og tok derfor en bachelor i Produktdesign ved OsloMet. Deretter gikk veien til Gjøvik, og Webutvikling ved NTNU, ettersom jeg ønsket å lære meg mer om data og teknologi. Jeg er glad i å lage gode brukervennlige løsninger, og har en sterk tro på verdien av gode digitale løsninger ved å kombinere design og teknologi. På studiet har jeg likt å lære meg nye teknologier, og finne logiske måter å løse problemer på.

Prosjekter

Heimat

Bacheloroppgaven 2023

Heimat

I en gruppe på to studenter har vi jobbet over to semestre i samarbeid med Gjestvang Eiendom og Vaager Innovasjon med å utvikle en applikasjon for studenter som bor i studentbolig. Målet har vært å lage en applikasjon som gjør at opplevelsen av å bo i en studentbolig blir mer forutsigbart, sosialt og mindre ensomt. Gjennom hele prosessen har vi tatt i bruk innsiktsmetodikk som; intervjuer, spørreundersøkelser, personas og designmetoder som; wireframes, lo-fi og hi-fi prototyper. Det ferdige produktet er en applikasjon som gjør det mulig å legge ut beskjeder, lage arrangementer innad i egen studentbolig, se arrangementer i nærheten og nødvendig informasjon fra utleier av studentboligen.

The Office Coffee App

Full-stack webutvikling eksamen 2022

The Office Coffee App

Prosjektet handlet om å lage en plattform ved hjelp av MERN-stack, hvor ansatte kan få informasjon om kaffemaskin status, den siste kaffen som ble brygget, stemme på kaffe som har blitt brygget, og mulighet for å lage egne brygg, basert på kaffebønner, kverningsgrad, vannmengde og gram med kaffe. Nettsiden har 2 forskjellige brukere, administrator og ansatte. Administrator har adgang til alle funksjoner, mens ansatte kun har tilgang til enkelte funksjoner.

MatchUp EX

Webprosjekt eksamen 2022

MatchUp EX

Målet med dette prosjektet var å lage en nettside hvor alle ansatte i høgskole-og universitetssektoren kan finne sensorer til eksamener i emner de underviser i. Prosessen startet med at vi hadde et møte med prosjekteier for å avklare ønsker og behov. Og deretter lagde vi low-fidelity prototyper, hvor vi avklarte plassering, innhold og funksjoner. Til slutt lagde vi high-fidelity prototyper, og kodet ved hjelp av MERN-stack. Nettsiden har 3 forskjellige brukere, administrator som har tilgang til alt, ansatte som har tilgang til noe, og anonyme brukere som kun kan lese om prosjektet men ikke logge seg inn.