Avgangsutstilling 2022, logo

Ida Therese Hongset Trøan

Webutvikler

Ida Therese

Hei! Jeg heter Ida Therese, er 27 år og kommer fra Vega, Nordland. Jeg har fra ung alder hatt stor interesse for data og teknologi, og prøvd meg en del på koding som hobby - da hovedsakelig css, html og javascript. Innså etterhvert at dette kunne jeg tenkt meg å ha som fulltidsjobb å søkte tvert inn på NTNU i Gjøvik. Jeg liker best å få bygge opp en nettside fra bunn av, med både back-end og front-end.

Refurbishing Huset

Refurbishing Huset

Vi ble gitt et design som vi skulle utvikle, men etter brukertesting oppdaget vi mange mangler og startet derfor fra scratch og designet en helt ny nettside for Huset. Metoder som ble brukt var research, brukertesting og brukerundersøkelser og videre i prosessen bygde vi personas, scenarier og storyboard basert på disse. Deretter lo-fi, hi-fi sketching og wireframes før endelig resultat med en live prototype. Resultatet ble en ny intuitiv nettside som møtte prosjekteiers ønsker med mulighet til å endre innhold og bygge nye sider uten forkunnskap om koding.

NTNU Plant manager

NTNU Plant manager

Prosjekteier ønsket en applikasjon med oversikt over alle planter på campus, kunne se når de sist ble vannet og annen informasjon, og med ulike brukere med forskjellig funksjonalitet. Metoder som ble brukt var research, brukertesting, sketching og live prototype. Resultatet ble en applikasjon bygd på et user management system, med brukere som kunne vanne planter, og admin som kunne legge inn nye og endre planter, og endre brukeres rolle.

Personal Portfolio

Personal Portfolio

Prosessen begynte med research på teknologi for å bestemme meg for hvilken tech stack som var mest intuitiv for en portfolio, om jeg skulle bruke CMS og i så fall hvilket. Jeg så også på andre portfolier for inspirasjon til eget design. Metoder som ble brukt var research, sketching og live prototype. Resultatet ble en personlig portfolio hvor jeg i best mulig måte får gitt uttrykk om hvem jeg er både faglig og personlig, hvor jeg viser fram tidligere arbeid og refleksjoner rundt disse.