Hopp til hovedinnhold
Henrik Landgraff Granum

Henrik Landgraff Granum


Hei, takk for at du sjekker ut profilen min! Jeg heter Henrik, er 24 år gammel og kommer fra Lillehammer. Jeg har hatt en interesse for design og koding siden jeg var ung, og dette ledet meg til en karriere innenfor webutvikling. For mitt bachelorarbeid har jeg arbeidet med bærekraftig web design, som er noe jeg er spesielt stolt av og ønsker å ta med meg videre ut i arbeidslivet. Etter endt studie starter jeg som front-end utvikler hos Norsk Tipping på Hamar som jeg gleder meg veldig til.

Prosjekter

QR Code

Praksis

QR Code

Prosjektet ble arbeidet på under min praksisperiode hos Kodeo AS, og innebar å designe og utvikle en nettside for generering av QR-koder. Min rolle i prosjektet var design i Figma, samt koding i HTML, SASS, JavaScript og PHP for de ulike front-end sidene. Inspirasjonen for prosjektet kom fra andre QR-nettsider med liknende funksjonalitet. En viktig funksjon fra oppdragsgiver sin side var muligheten for å kunne endre hvor ferdigproduserte QR-koder fører til i etterkant, og at kodene kunne enten føre til en URL eller ett vCard.

Bærekraftig webdesign

Bacheloroppgave

Bærekraftig webdesign

Bacheloroppgaven oppstod i samarbeid med NTNU og gikk ut på å finne løsninger for å bekjempe det stadig økende klimautslippet som kommer fra Internett. Løsningen ble to konferansepapirer som vil bli publisert i løpet av 2023, samt en håndfull retningslinjer. Retningslinjene forklarer hvordan webdesignere kan forminske utslippet av løsningene de skaper og er delt inn i kategoriene bilder, videoer, typografi, design, kode og hosting. Bacheloren ble utført sammen med Sivert Gullberg Hansen, Ola Hulleberg og Magnus Moen.

Office Coffee

Full-stack eksamen

Office Coffee

I emnet full-stack webutvikling lærte vi front-end rammeverket "React". Ved å kombinere det med en Express.js server for back-end, utviklet vi en funksjonell full-stack applikasjon for kontoret. Applikasjonen gir brukerne muligheten til å blant annet oppdatere kaffetype, legge til vurderinger av andres kaffebrygg og enkelt sjekke om det er nybrygget kaffe tilgjengelig. Eksamenen ble utført sammen med Sivert Gullberg Hansen og Ola Hulleberg.