Hopp til hovedinnhold
Hedda Olimb

Hedda Olimb


Hei! Mitt navn er Hedda, jeg er 23 år gammel og kommer fra Jevnaker, Hadeland. Jeg fikk en interesse for webutvikling på videregående gjennom valgfag der jeg lærte meg basic HTML, CSS og SQL, og i militæret da jeg jobbet mye med forskjellig type teknologi. Derfor valgte jeg å gå videre med Webutvikling på NTNU Gjøvik. Jeg har vært mest interessert i å jobbe med det visuelle og brukeropplevelser.

Prosjekter

Studentbolig App

Bacheloroppgaven 2023

Studentbolig App

I en gruppe på to studenter har vi jobbet over to semestre i samarbeid med Gjestvang Eiendom og Vaager Innovasjon med å utvikle en applikasjon for studenter som bor i studentbolig. Målet har vært å lage en applikasjon som gjør at opplevelsen av å bo i en studentbolig blir mer forutsigbart, sosialt og mindre ensomt. Gjennom hele prosessen har vi tatt i bruk innsiktsmetodikk som; intervjuer, spørreundersøkelser, personas og designmetoder som; wireframes, lo-fi og hi-fi prototyper. Det ferdige produktet er en applikasjon som gjør det mulig å lage arrangementer innad i egen studentbolig, se arrangementer i nærheten og nødvendig informasjon fra utleier.

The Office Coffee App

Full-stack Webutvikling Eksamen 2022

The Office Coffee App

Prosjektet handlet om å lage en plattform ved hjelp av MERN-stack, hvor ansatte kan få informasjon om kaffemaskin status, den siste kaffen som ble brygget, stemme på kaffe som har blitt brygget, og mulighet for å lage egne brygg, basert på kaffebønner, kverningsgrad, vannmengde og gram med kaffe. Nettsiden har 2 forskjellige brukere, administrator og ansatte. Administrator har adgang til alle funksjoner, mens ansatte kun har tilgang til enkelte funksjoner.

MatchUp Ex

Webprosjekt Eksamen 2022

MatchUp Ex

Målet med dette prosjektet var å lage en nettside hvor alle ansatte i høgskole-og universitetssektoren kan finne sensorer til eksamener i emner de underviser i. Prosessen startet med at vi hadde et møte med prosjekteier for å avklare ønsker og behov. Og deretter lagde vi low-fidelity prototyper, hvor vi avklarte plassering, innhold og funksjoner. Til slutt lagde vi high-fidelity prototyper, og kodet ved hjelp av MERN-stack. Nettsiden har 3 forskjellige brukere, administrator som har tilgang til alt, ansatte som har tilgang til noe, og anonyme brukere som kun kan lese om prosjektet men ikke logge seg inn.