Hopp til hovedinnhold
Håkon Asdøl

Håkon Asdøl


Jeg er Håkon Asdøl, en dedikert webutvikler og engasjert langrennsløper. Jeg har alltid hatt interesse for teknologi, og jeg valgte derfor å studere webutvikling ved NTNU Gjøvik. Min lidenskap ligger i å skape moderne og brukervennlige nettsider ved hjelp av de nyeste webteknologiene.

Mine erfaringer som idrettsutøver har lært meg verdien av målrettet innsats og tålmodighet. Jeg tror at denne holdningen kan ha en positiv innvirkning på mitt arbeid som webutvikler. Jeg er vant til å sette meg ambisiøse mål og arbeide hardt for å oppnå dem. Denne mentaliteten gjenspeiles i mitt arbeid, der jeg hele tiden søker innovative løsninger og utvider mine ferdigheter.

Prosjekter

Modernisering av salgsoppgaver

Bacheloroppgave

Modernisering av salgsoppgaver

I dette prosjektet fokuserte vi på modernisering av salgsoppgaver, spesielt rettet mot EiendomsMegler 1 sin løsning. Etter å ha utført omfattende arbeid med deres nåværende PDF-baserte løsning, kom vi frem til at en oppdatert salgsoppgave kunne være til stor nytte. Vi implementerte navigasjon og andre funksjoner, som for eksempel kart, for å forbedre opplevelsen både for interessentene og megleren. Vi brukte React, Firebase og Algolia i prosjektet.

2ndExaminer

Webprosjekt

2ndExaminer

Dette prosjektet hadde som mål å utvikle et lærer-system som forenklet prosessen med å finne en annen sensor for eksamensoppgaver. Vi skapte en brukervennlig løsning der lærere kunne opprette forespørsler for å finne sensorer, samtidig som de også hadde muligheten til å melde seg selv som sensor. Vi brukte React og Firebase i prosjektet.

Information Display

Tingenes Web

Information Display

Dette prosjektet hadde som formål å tilby studenter den informasjonen de ønsket om det daglige studentlivet. Dette inkluderte alt fra forelesninger og værstatus til lunsjmenyer, og så videre. Min hovedoppgave fokuserte primært på Node-Red og presentasjonen av værdata.