Avgangsutstilling 2022, logo

Gabriel Marques

Webutvikler

Gabriel

Hei! Jeg heter Gabriel, er 22 år og kommer fra Sandefjord (originalt fra Brasil). Jeg har vært interessert i webutvikling siden jeg var liten og noe av det første jeg gjorde da jeg fikk min egen pc var å designe nettsider. Etter en "detour" innom elektro på VGS bestemte jeg meg for å ta bachelor i webutvikling. Prosjektene jeg har likt å jobbe med mest er de som lar meg jobbe med det visuelle ettersom jeg er veldig glad i design, og jeg synes en god blanding av både koding og design er best.

GardenView

GardenView

Vi startet prototypen med å finne ut av backend delen og hvordan man kobler det sammen med front end. Så lagde vi front-end basert på en hi-fi prototype. Metoder som ble brukt var lo-fi sketch, hi-fi prototype i Adobe XD, brukertesting og WCAG testing. Det ferdige produktet er en funksjonell app som lar brukere administrere hvilke planter som har blitt vannet og gjødslet. Administrator kan også legge til og fjerne planter og styre hvem som er bruker.

Startpage project

Startpage project

Jeg startet dette prosjektet med å bestemme hva slags funksjonalitet jeg ville ha på min startside når jeg åpner ny fane. Så lagde jeg en simpel prototype i Adobe XD før jeg satt sammen prosjektet i html. Metoder som ble brukt var hi-fi prototype og brukertesting (på meg selv). Startsiden fungerer som er oversiktlig informasjonshub med linker jeg bruker ofte, klokke og dato, været i Gjøvik og Sandefjord samt en RSS feed med lokale og globale nyheter.

Portfolio V1

Portfolio V1

Min første portefølje var et av de første prosjektene vi hadde og målet var å lage et design som viser at vi kan bruke både HTML og CSS. Jeg startet prosjektet uten en klar ide over hvordan det skulle gjøres men visste jeg ville ha et retro design som minner om windows 95. HTML og CSS ble brukt med lite/ingen tanke på metoder. Nettsiden har alt som var forventet og var funksjonelt. Designet har også retro vibe men har mye feil med kontraster.