Avgangsutstilling 2022, logo

Emil Bøen

Webutvikler

Emil

Hei! Jeg heter Emil, er 25 år og kommer fra Trondheim. Jeg har alltid hatt sansen for både design og IT, og etter et par forsøk på andre IT studier innså jeg at webutvikling er en perfekt kombo av begge interessene mine. De prosjektene jeg har likt mest er de hvor jeg har fått jobbe med koding i frontend og design relaterte oppgaver. Så langt har bacheloroppgaven og webprosjekt vært de mest givende fagene.

GardenView

GardenView

I dette prosjektet var jeg utviklingsansvarlig i en gruppe hvor vi designet og utviklet flere iterasjoner av en digital løsning basert på tilbakemelding fra gjentagende møter med arbeidsgiver og veileder. Dette prosjektet ble bygget med MERN stack. I gruppen tok vi i bruk flere metoder som ideering med sketcher, research rundt oppgaven og prototyping både som lo-fi og hi-fi. Vi hadde brukertester flere ganger under utvikling. Den resulterende nettsiden gir oversikt over planter de ansatte har lagt til, med informasjon om når de trenger vanning og hvem som sist vannet planten. Hvem som helst kan se oversikten på gardenview.netlify.com.

Tjohei

Tjohei

Jeg lagde to klikkbare prototyper i Adobe XD av et innbilt nettsted for hytteutleie. I dette prosjektet jobbet jeg helt alene for å utvikle både mobil og desktop versjoner. Metoder som ble brukt var skissering, intervju, sitemapping, wireframes, research, samt lo-fi og hi-fi prototyping. Resultatet er en interaktiv hi-fi prototype med oversikt over hytter som er tilgjengelig for utleie i det området du søker.

Matsvinn app

Matsvinn app

I en tverrfaglig gruppe på 3 har vi jobbet smidig over 2 semestre i samarbeid med Gjøvik kommune for å utvikle en digital løsning for å planlegge handleturer bedre i håp om å redusere matsvinn. Gjennom hele prosessen har vi tatt i bruk innsiktsmetodikk som; semi strukturerte intervjuer, spørreundersøkelser, persona, scenario i tillegg til designmetoder; sketching, wireframes, lo-fi og hi-fi prototyper. Det ferdige produktet er en funksjonell progressiv web applikasjon (PWA) med mulighet for å dele handleliste og inventaroversikt med flere grupper.