Avgangsutstilling 2022, logo

Abdirahman Ahmed

Webutvikler

Abdirahman

Hei! Jeg heter Abdirahman, er 22 år og kommer fra Namsos, Trøndelag (opprinnelig fra Somalia). Jeg har alltid hatt interesse for teknologi og data siden jeg var ung, så endte opp å søke webutvikling på NTNU i Gjøvik. I løpet av studiet har jeg likt å designe. Likte også front-end relaterte emner og liker å se resultatet av kodingen.

Gjøvik By

Gjøvik By

Designprosesen til Gjøvik By startet ved å intervjue både arrangører og kulturkonsumenter. Metoder brukt inkluderer scenarios, personas, low-fidelity og high-fidelity design prototype. Resultatet er en digital løsning i form av high-fidelity prototype, en designmanual og en rapport som dokumenterer hele prosessen. Gjøvik By viser brukere hendelser som skjer i Gjøvik.

Bachelorprosjekt

Bachelorprosjekt

Vi startet først med et møte med prosjekteier for å avklare behov og ønsker. Deretter ble det gjort gjort research på design-metoder for å utvikle en nettside som fungerer som en moderne informasjon-hub. Metoder som ble brukt var low-fi, high-fi, skisser, brukertesting, CMS og react. Resultatet oppdateres ved ferdig produkt.