Hopp til hovedinnhold
Veronica Sæther

Veronica Sæther


Mitt navn er Veronica. Jeg er 26 år og går for tiden femte semester på bachelor i grafisk design på NTNU i Gjøvik. Fra tidligere er jeg utdannet Art Director fra Fagskolen Kristiania hvor jeg gikk fra praksis til frilanser innenfor idé og konsept-utvikling. Interessene mine er digitalt design, animasjon, interaksjonsdesign, typografi, profilering og merkevarebygging.

Prosjekter

UngFritid

Design og prototyping for digitale produkter

UngFritid

UngFritid er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som tilbyr fritidsaktiviteter for barn og unge opptil 26 år. Nettstedet har blitt redesignet med fokus på universell utforming for å skape en mer engasjerende og brukervennlig opplevelse. Dette innebærer en ny visuell profil med lekne farger, skrifttyper og ikoner som appellerer til målgruppen. Mikrointeraksjoner og en mer intuitiv navigasjon er blitt introdusert for å forbedre brukeropplevelsen, og nettstedet er nå tilgjengelig på både mobiltelefoner og PC. Utviklingen ble gjennomført i samarbeid med Ellen Rikke Teigen og Thor Magnus Vathe.

Påmms

Drømmeprosjektet

Påmms

Påmms er et street food konsept som fokuserer på nederlandske pommes frites med tilbehør. Målet er å gi norske kunder en autentisk smak av Nederland. Inspirert av et nederlandsk folkeeventyr om en gutt som elsker mat, har Påmms en moderne og kul visuell identitet som appellerer til folk som vil nyte maten både på farten og i en avslappet setting. Alt fra logo til menyer og klistremerker er utviklet i en gjennomgående visuell stil for å gi kundene en helhetlig opplevelse av konseptet.

Elling-serien

Redaksjonell design - bokomslag

Elling-serien

Det nye designet fokuserer på tre bøker i Ingvar Ambjørnsens Elling-serie: Fugledansen, Brødre i blodet og Elsk meg i morgen. Designet gir en dypere forståelse av hovedpersonen Ellings unike personlighet og utfordringene hans med å passe inn i samfunnet. Ved hjelp av visuelle omslag blir leserne tatt med på en reise gjennom Ellings indre og ytre konflikter, refleksjoner og dialoger, med viktige temaer som død og forelskelse.

Gjøvik videregående skole

Veifinningssystemer

Gjøvik videregående skole

Gjøvik videregående skole har fått et nytt veifinningssystem som er inspirert av skogfylket Innlandet og bruker derfor materialer knyttet til industriproduksjon. Navigasjonen på skolen er betydelig forbedret med designelementer fra Innlandet fylkeskommune og skolens egne unike linjer og funksjoner. I tillegg skolen også fått et eget piktogramsett spesielt utviklet for bruk på skolen. Målet er å skape en følelse av tilhørighet og stolthet over regionens samtidig som det tilbyr et moderne og funksjonelt veifinningssystem. Utviklingen ble gjennomført i samarbeid med Ingrid Malene Steinsland.

Dronning Sonja Internasjonale Vokalkonkurranse

Strategisk design

Dronning Sonja Internasjonale Vokalkonkurranse

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse gir unge sangere fra hele verden en unik mulighet til å vise frem talentene sine og etablere seg i musikkbransjen. Konkurransen får en revitalisering med en ny visuell profil basert på stiftelsens budskap og verdier. Ved å visualisere budskapet «Voices of the World» uttrykker det hvordan en enkelt stemme kan skape noe stort og bygge broer på tvers av landegrenser. Logoens sirkler representerer foreningen av stemmer, med variasjoner og toneleier. De visualiserer også vibrasjonene i stemmebåndene og lydbølgene. Logoen er allsidig og dynamisk, og kan brukes i ulike farger. Animasjon kan forsterke konseptet ved å vise vibrasjonene i linjene som representerer stemmene. Utviklingen ble gjennomført i samarbeid med Ingrid Malene Steinsland.