Hopp til hovedinnhold
Stine Marie Grønsveen

Stine Marie Grønsveen


Heii! Jeg heter Stine Marie Grønsveen, og er en 21 år gammel jente fra Sarpsborg. Helt siden jeg var liten har jeg alltid elsket å tegne og det å være kreativ! På VGS gikk jeg kunst, design og arkitektur hvor en av mine valgfag i 3.klasse var grafisk design! Dette var noe jeg virkelig synes var gøy, og valgte derfor å søke grafisk design på NTNU Gjøvik. I løpet av studiet har jeg fått jobbet med utrolig mange utfordrende og morsomme prosjekter, og blitt glad i både det å utvikle en visuell identitet og det å jobbe med emballasjedesign og redaksjonell design. Gleder meg til å komme meg ut i arbeidslivet og utvikle meg mer innen faget!

Prosjekter

Drømmeprosjektet - Ad undas!

Emneoverbyggende - Selvvalgt grafisk prosjekt

Drømmeprosjektet - Ad undas!

I dette prosjektet fikk vi tildelt en oppgave kalt «drømmeprosjektet». Dette er et selvvalgt grafisk designprosjekt, som man skulle utvikle og gjennomføre. Min endelige løsning består av en visuell identitet til gjenbruksbutikken ting og tøy, som jeg valgte å kalle «Ad undas». Identiteten kan minnes om noe retro og gammeldags, men har allikevel et moderne preg ved seg. Den visuelle identiteten har tatt inspirasjon fra 80-tallet, hvor logoen har en type neon effekt. Tanken er at hele butikken skal ha et neon tema, hvor de har skilt, og farger som er inspirert av 80-tallet.

Redesign av bokserie

Redaksjonell design 2

Redesign av bokserie

I dette prosjektet fikk vi i oppgave å designe en bokserie på minimum tre bind, hvor vi skulle lage design til smussomslag, perm og forsats. I dette prosjektet har jeg utviklet et nytt bokdesign til tre av Colleen Hoover´s bestselgende bøker, utgitt i 2016, 2014 og i 2022. Smussomslagene er ment til å vekke oppmerksomhet, og være blikkfang i en butikkhylle, samt skape nysgjerrighet.. Det er bruk av sterke farger med stor kontrast, og en illustrasjon som indikerer innholdet i bøkene.

Redesign av Emballasje for Røros Meieri

Emballasjedesign

Redesign av Emballasje for Røros Meieri

I dette prosjektet har vi fått i oppgave å redesigne emballasje til Røros Meieri. Pakningserien skulle bestå av minimum fire produkter, og de skulle ha et nytt visuelt design, uten likhetstrekk med de tidligere pakningene. Min endelige løsningen av emballasjedesignet har effektiv hyllekraft, hvor den skiller seg ut på grunn av mønster og farge, og vil derfor oppnå ny oppmerksomhet. Etter en lang skisseprosess, med mye iterasjoner og utprøvinger, landet jeg på et konsept om rosemaling. Jeg ønsket at emballasjen skulle uttrykke norsk kultur på sitt beste, da Røros Meieri er økologisk og norsk produsert, og opptatt av kvalitetsprodukter. Rosemaling er en dekorativ, ornamental malestil som var vanlig i flere bygder i gamledager, og dette var noe jeg tok inspirasjon fra da jeg skapte mønsteret på emballasjen.